Blog

Sledujeme pro vás čerstvé novinky a změny z oblasti legislativy, daní, GDPR apod. a informace pravidelně aktualizujeme a doplňujeme. Přinášíme vám zajímavé tipy a prověřené odkazy. Nevíte si rady s konkrétním nařízením? Zajímá vás, na co máte nárok nebo jak postupovat v určité situaci? Obraťte se na nás, rádi vám pomůžeme.

Podcast
9. April 2024
V dnešní době, kdy trh s nápoji prahne po inovacích a nových chutích, přichází příběh, který se nebojí zkoumat neznámé a překračovat zaběhnuté hranice. NECOJAKOCOLA se stala nejen novinkou na českém trhu s nealkoholickými nápoji, ale také symbolem odvahy, inovace a nekonečné touhy po vytvoření něčeho, co má duši. Za tímto projektem stojí dva muži, […]
Číst více
Podcast
2. April 2024
Příběh Marka z Winegeek je fascinující cestou plnou vášně, intuice a hlubokého pochopení vína a jeho místa v gastronomii. Marko, zakladatel a duše Winegeek, se s námi podělil o svou cestu od prvních kroků v rodinném vinařství v Srbsku až po vytvoření značky, která dnes reprezentuje unikátní výběr přírodních vín na českém trhu. Jeho příběh […]
Číst více
Podcast
26. March 2024
Mezi další hosty našeho podcastu se zařadil manažer rozvoje sítě Popeyes, který nám přiblížil, jak vypadá typický den v jeho pracovním životě a jaké strategické kroky stojí za rychlou expanzí Popeyes v regionu. Zajímavostí je, že i přes dynamický růst, který zahrnuje letošní otevření dvaceti jedna nových poboček, zůstává důraz na pečlivý výběr lokality klíčovým. […]
Číst více
Podnikatelská poradna
20. March 2024
V oblasti gastronomie je koordinace objednávek z různých rozvozových platforem náročný úkol. Každá služba poskytuje vlastní tablet pro správu objednávek a pokud nabízíte rozvoz prostřednictvím více společností, na baru to může snadno vypadat jako v doupěti nadšeného IT specialisty. Tablet, kam se podíváte. Co s tím? Naše případová studie vám na konkrétním příkladu ukáže, jak […]
Číst více
Podcast
19. March 2024
S více než desetiletou zkušeností v oblasti rozvozových služeb poskytl Adam Kolesa hluboký vhled do fungování a výzev, kterým čelí jeho podnikání. Naším tématem byla jeho práce na mezinárodně uznávané platformě pro doručování jídla, Foodora, která se stala neodmyslitelnou součástí mnoha evropských měst. Adam s námi sdílel svůj pohled na vývoj trhu s rozvozem jídla, […]
Číst více
Podcast
12. March 2024
Ve světě, kde rychlé občerstvení a procesované potraviny často dominují našemu jídelníčku, přichází osvěžující změna. V dalším dílu našeho podcastu jsme se setkali s nadšencem a podnikatelem, který svou vášeň pro zdravou stravu přetavil do úspěšného podnikání. Jeho cesta začala jednoduchou touhou sdílet radost z vaření a zdravého jídla s ostatními, což vedlo k založení […]
Číst více
Podcast
5. March 2024
Příběh Karola Lesného začíná objevením nekonečné krásy a bohatství přírody Novohradských hor, které ho inspirovalo k založení unikátního podnikání. Přeměna jeho vášně pro divokou přírodu na poskytování špičkových surovin restauracím po celé České republice odhaluje, jak může hluboký respekt k přírodě tvořit most mezi tradicí a moderní gastronomií.  Každá bylinka má svůj příběh a já […]
Číst více
Podnikatelská poradna
4. March 2024
V dnešním dynamickém podnikatelském prostředí je propojení různých obchodních nástrojů  klíčem k maximální efektivitě a zjednodušení běžných procesů. Integrace pokladního systému Dotykačka s dalšími nástroji pro podnikání přináší úsporu času, snížení administrativy, odstranění chybovosti a řadu dalších výhod.  Inspirujte se příběhy našich zákazníků, které ilustrují, jak může propojení různých systémů významně přispět k efektivitě, růstu […]
Číst více
Podcast
20. February 2024
Tentokrát jsme měli čest přivítat v podcastu Martina Štangla, významnou osobnost české gastronomie, který se s námi podělil o svou cestu k autentické kuchyni a filozofii, která stojí za jeho restaurací. Martin Štangl se rozhodl pro změnu a přestěhoval se z Prahy na venkov, kde jeho vášeň pro lokální suroviny a přírodu nabrala nový směr. […]
Číst více
Podcast
6. February 2024
Společně s Petrem Alexanderem z řemeslného lihovaru Landcraft se ponoříme blíže tématu fermentace a destilace, s hlavním důrazem na využití lokálních surovin a zapojení tradičních metod zpracování. Petr zdůrazňuje, jak důležité je pro společnost vrátit se k tradičním zemědělským metodám, které respektují přírodní cykly a podporují biodiverzitu. Udržitelnost není jen trend, je to nezbytnost pro […]
Číst více