Český gastronomický podcast: Adam Kolesa z Foodory

S více než desetiletou zkušeností v oblasti rozvozových služeb poskytl Adam Kolesa hluboký vhled do fungování a výzev, kterým čelí jeho podnikání. Naším tématem byla jeho práce na mezinárodně uznávané platformě pro doručování jídla, Foodora, která se stala neodmyslitelnou součástí mnoha evropských měst.

Adam s námi sdílel svůj pohled na vývoj trhu s rozvozem jídla, změny v chování spotřebitelů a technologické inovace, které tento obor formují. Mezi zajímavé momenty rozhovoru patří Adamova reflexe na to, jak pandemie COVID-19 ovlivnila trh s doručováním jídla a jak se jeho firma přizpůsobila novým výzvám. Diskutovali jsme o důležitosti flexibilní a inovativní strategie, která umožňuje rychle reagovat na měnící se trh a zákaznické potřeby.

V dnešním světě nestačí jen doručit jídlo. Je třeba pochopit potřeby zákazníků a neustále hledat způsoby, jak službu zlepšit a udělat ji pro ně nezapomenutelnou.

Adamova cesta v rámci Foodory ilustruje, jak hluboké porozumění potřebám zákazníků a schopnost přizpůsobit se rychle měnícím trendům mohou definovat úspěch v konkurenčním prostředí rozvozových služeb. 

Na co dalšího se můžete těšit?

  • Inovace ve světě rozvozu jídla a jak technologie mění způsob, jakým jíme.
  • Výzvy spojené s udržitelností v gastronomii a jak se Foodora snaží omezit dopad na životní prostředí.
  • Budoucnost rozvozových služeb a jak se Adam a jeho tým připravují na nadcházející trendy.

Chcete se s Adamem potkat osobně? Přijďte na dubnový Gastrotek – unikátní konferenci věnované budoucnosti české gastronomie, která se uskuteční ve dnech 12. a 13. 4. v Praze. Vstupenky rychle mizí, zajistěte si své místo včas.

Poslouchejte na oblíbených platformách: Spotify, Apple podcasts či Youtube. Objevte další díly se zajímavými hosty, profesionály v oboru gastronomie.

Komentáře

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Odeslat