Český gastronomický podcast: Marko Jelič, Winegeek

Příběh Marka z Winegeek je fascinující cestou plnou vášně, intuice a hlubokého pochopení vína a jeho místa v gastronomii. Marko, zakladatel a duše Winegeek, se s námi podělil o svou cestu od prvních kroků v rodinném vinařství v Srbsku až po vytvoření značky, která dnes reprezentuje unikátní výběr přírodních vín na českém trhu. Jeho příběh není jen o lásce k vínu, ale i o hledání a sdílení jedinečných příběhů, které každé lahve ukrývají.

Víno není jen o pití, ale o sdílení a prožívání momentů s lidmi, na kterých nám záleží.

Markova filozofie je založená na intuitivním výběru vín, což odráží jeho schopnost vnímat víno jako součást širší gastronomické kultury. Pro Marka není víno jen produktem, ale především nositelem příběhu, kvality a tradice. Během rozhovoru jsme se dotkli mnoha aspektů – od osobního vztahu k vínu, přes jeho zásadní roli v gastronomii, až po praktické rady pro ty, kteří se chtějí v tomto oboru angažovat.

Na co dalšího se můžete v dílu těšit:

  • Osobní cestu Marka – Od začátků ve světě vína až po založení Winegeek.
  • Základy filozofie Winegeek
  • Diskusi o významu vína v gastronomii.
  • Rady pro začínající vinaře a podnikatele.

Chcete se s Markem potkat osobně? Přijďte na dubnový Gastrotek – unikátní konferenci věnované budoucnosti české gastronomie, která se uskuteční ve dnech 12. a 13. 4. v Praze. Vstupenky rychle mizí, zajistěte si své místo včas.

Poslouchejte na oblíbených platformách: Spotify, Apple podcasts či Youtube. Objevte další díly se zajímavými hosty, profesionály v oboru gastronomie.

Komentáře

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Odeslat