Český gastronomický podcast: Marko Blaževič, Popeyes

Mezi další hosty našeho podcastu se zařadil manažer rozvoje sítě Popeyes, který nám přiblížil, jak vypadá typický den v jeho pracovním životě a jaké strategické kroky stojí za rychlou expanzí Popeyes v regionu. Zajímavostí je, že i přes dynamický růst, který zahrnuje letošní otevření dvaceti jedna nových poboček, zůstává důraz na pečlivý výběr lokality klíčovým.

Když otevíráme novou pobočku, nejedná se jen o najmutí místa a instalaci vybavení. Jedná se o pečlivou analýzu trhu, pochopení demografie a optimalizaci našich služeb tak, aby co nejlépe vyhovovaly lokálním potřebám.

Co dělá Popeyes unikátním na českém trhu, není jen jejich kuře, ale celkový přístup k podnikání. Jak zdůraznil náš host, výzvou je nejen udržet růst, ale zároveň zajistit, aby každá nová pobočka byla úspěšná a přinášela kvalitu, na kterou jsou zákazníci Popeyes zvyklí.

Z rozhovoru je jasné, že ambice Popeyes sahají daleko za hranice České republiky. S více než 60 plánovanými restauracemi do deseti let v ČR a expanzí v Polsku, je zřejmé, že Popeyes má velké plány na ovládnutí středoevropského trhu s rychlým občerstvením.

Na co dalšího se můžete v dílu těšit:

  • Pohled do zákulisí strategického plánování a expanze Popeyes.
  • Jak technologie přispívá k efektivitě a inovaci v rychlém občerstvení.
  • Budoucí směřování a ambice Popeyes v ČR a za jejími hranicemi.

Chcete se s Markem potkat osobně? Přijďte na dubnový Gastrotek – unikátní konferenci věnované budoucnosti české gastronomie, která se uskuteční ve dnech 12. a 13. 4. v Praze. Vstupenky rychle mizí, zajistěte si své místo včas.

Poslouchejte na oblíbených platformách: Spotify, Apple podcasts či Youtube. Objevte další díly se zajímavými hosty, profesionály v oboru gastronomie.

Komentáře

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Odeslat