Český gastronomický podcast: Ondřej Starý & Ondřej Volák, Něcojako

V dnešní době, kdy trh s nápoji prahne po inovacích a nových chutích, přichází příběh, který se nebojí zkoumat neznámé a překračovat zaběhnuté hranice. NECOJAKOCOLA se stala nejen novinkou na českém trhu s nealkoholickými nápoji, ale také symbolem odvahy, inovace a nekonečné touhy po vytvoření něčeho, co má duši. Za tímto projektem stojí dva muži, Ondra a Ondra, jejichž cesta od prvního nápadu po uvedení produktu na trh je stejně fascinující jako samotný nápoj.

Pojďme si udělat nějakou českou variantu kolového nápoje, která se nám bude líbit, protože my jsme i hledali české nějaké varianty a bohužel, jako nic.

Cesta k výrobě vlastního nápoje nebyla jednoduchá. Museli čelit nejen technickým a byrokratickým překážkám, ale také najít cestu, jak svůj produkt dostat k zákazníkům de facto bez rozpočtu na marketing. Využití moderních distribučních kanálů a sociálních médií jim umožnilo překonat tyto výzvy a postavit “NECOJAKOCOLA” na pevné nohy.

Na co dalšího se můžete v dílu těšit:

  • Jak se zrodila myšlenka a co všechno předcházelo její realizaci.
  • Cesta, kterou museli projít. Od byrokratických překážek až po hledání efektivního způsobu distribuce.
  • Odkud čerpají inspiraci pro unikátní chutě svých nápojů.
  • Jaké plány mají s rozšířením svého sortimentu a kam by chtěli svou značku dovést.

Chcete se s Ondrou a Ondrou potkat osobně? Přijďte na dubnový Gastrotek – unikátní konferenci věnované budoucnosti české gastronomie, která se uskuteční ve dnech 12. a 13. 4. v Praze. Vstupenky rychle mizí, zajistěte si své místo včas.

Poslouchejte na oblíbených platformách: Spotify, Apple podcasts či Youtube. Objevte další díly se zajímavými hosty, profesionály v oboru gastronomie.

Komentáře

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Odeslat