Český gastronomický podcast: Martin Kudera

Ve světě, kde rychlé občerstvení a procesované potraviny často dominují našemu jídelníčku, přichází osvěžující změna. V dalším dílu našeho podcastu jsme se setkali s nadšencem a podnikatelem, který svou vášeň pro zdravou stravu přetavil do úspěšného podnikání. Jeho cesta začala jednoduchou touhou sdílet radost z vaření a zdravého jídla s ostatními, což vedlo k založení Živiny, jež dnes nabízí široké spektrum zdravých a chutných produktů.

Věříme, že dobré jídlo mění nejen náš den, ale i celý náš život. Naší misí je dělat každé jídlo nezapomenutelným zážitkem.

Podnikání začalo s recepturami vycházejícími přímo z rodinné kuchařky a postupně se rozrostlo do výroby široké škály produktů – od fermentovaných potravin po zdravé omáčky a koření. Rozvoj firmy nebyl vždy snadný. Martin se podělil o výzvy, které museli překonat, včetně ladění výrobních procesů, zajišťování kvalitních surovin a budování udržitelného distribučního řetězce.

Jedním z klíčových momentů bylo uvědomění, že pro rozšíření nabídky je potřeba spolupracovat s odborníky – šéfkuchaři, kteří přinesli do podnikání nové nápady a receptury. Tato strategie umožnila firmě rychle reagovat na trendy a přání zákazníků, což v konečném důsledku vedlo k rozšíření na mezinárodní trhy.

Na co dalšího se můžete těšit?

  • Jak může vášeň pro vaření vést k založení úspěšného podniku
  • Výzvy spojené s rozvojem produktové řady a jak je překonat
  • Výhody spolupráce s odborníky a jak to může pomoci vašemu podnikání růst
  • Důležitost udržitelnosti a kvality v produkci potravin
  • Jak se připravit na expanzi na mezinárodní trhy

A to není vše! Martin bude také mluvčím na nadcházejícím eventu Gastrotek, kde se můžete dozvědět ještě více! Zajistěte si své místo a kupte si lístky co nejdříve.

Poslouchejte na oblíbených platformách: Spotify, Apple podcasts či Youtube. Objevte další díly se zajímavými hosty, profesionály v oboru gastronomie.

Komentáře

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Odeslat