Místo, kam si dospělí chodí hrát

Na Dotykačku se můžeme vždycky spolehnout. Systém šlape jako hodinky.

Na Štefánikově ulici v Brně je nenápadný vchod, který by ale byla škoda minout. Když překonáte dlouhou chodbu a točité schodiště, sejdete do vnitrobloku, kde sídlí CHILLárna.

Tuto zajímavou provozovnu není jednoduché zaškatulkovat. Není to ani restaurace ani bar. Je to místo, kde v sobě dospělí probudí své vnitřní dítě. Zakladatelé svůj příběh popisují jako sen tří kluků bavit sebe, kamarády, ostatní lidi a nikdy nezestárnout. V dnešní uspěchané době, kdy jsme všichni vystaveni stresu a tlaku, neustále se za něčím honíme a snažíme se stihnout co nejvíce činností v co nejkratším čase je toto místo oázou klidu a relaxu, kde můžete vypnout a hrát si. „CHILLárna je prostě místo, kde je všechno možný.“ 

Převažují zde uzavřené akce jako např. oslavy narozenin, tematické párty nebo firemní večírky. V každém zákoutí si můžete užít jinou hru. K dispozici jsou stoly na fotbálek, šprtec, šachy, zatloukání hřebíků, virtuální realita, playstation a velké množství karetních a deskových her. Odpočinout si můžete na měkkých gaučích nebo v pohodlných sedacích vacích. Osvětlení je příjemně tlumené a výzdoba stylová. V létě je možné využít i zahrádku s grilem.

Vybrali si spolehlivý pokladní systém od Dotykačky. Na baru se tak v dřevěném rámečku vyjímá 8“ tablet s 80mm tiskárnou a bezdrátový platební terminál. Používají licenci Snadno a celý systém si velmi chválí. Za celou dobu se nesetkali s žádným technickým problémem, vše funguje, jak má. Přestože se provozovna nachází ve sklepních prostorách, nemají problém se signálem. Lidi jsou tu neustále v pohybu, funguje tedy systém objednávání a platby přímo na baru.

Tři otázky na konec:

Co vás na vaší práci nejvíce baví?

Určitě radost našich zákazníků, nadšení těch lidí a vědomí, že svou prací děláte někomu radost.

Co vás naopak štve?

Nečestnost některých návštěvníků. Povolujeme vlastní jídlo, ale ne vlastní nápoje a přesto to vždycky někdo zkusí a snaží se sem pronášet vlastní alkohol. To nás docela mrzí. A taky nás trochu omezuje naše poloha. Nacházíme se ve vnitrobloku a naproti je bytový dům, takže po 22 h je nutné dodržovat noční klid.

Co považujete za vaše poslání?

Naším cílem je pobavit každého, kdo k nám zavítá. K nám si prostě lidi chodí hrát.

Komentáře

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Odeslat