Český gastronomický podcast: Josef Křížek

Po maturitě se vydal sbírat zkušenosti do zahraničí a vycestoval do Londýna. Za 7 let se přiučil kulinářskému umění od těch nejvybranějších světových kuchařů. Jaký byl pro něj návrat do Česka a kudy se ubírala jeho cesta dál? To se dozvíte v nejnovější epizodě.

Když jsem ve 20 odjel do Anglie, bylo to životní rozhodnutí. Do té doby jsem si neuměl představit, že kuchařina může být tak krásné zaměstnání.

Restaurace Červený jelen teď přichází o svého sous chefa. Co čeká Josefa Křížka na další cestě v prestižní mezinárodní síti Almanac X? Poslouchejte Český gastronomický podcast a odhalte tajemství úspěšné gastronomie.

Na co dalšího se můžete těšit?

  • Jak je možné, že se rozcházejí v dobrém
  • Zákulisí kariérního růstu šéfkuchařů
  • Odhalí zlomové body ve své kariéře
  • Jak se mu pracovalo v arabském světě
  • Co považuje za svou důležitou vlastnost
  • Proč zanechal myšlenky na Michelinskou hvězdu

Poslouchejte na oblíbených platformách: Spotify, Apple podcasts či Youtube. Objevte další díly se zajímavými hosty, profesionály v oboru gastronomie.

Komentáře

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Odeslat