Barista Cup Ostrava 2023 přináší nové rozměry do světa kávy

Káva není jenom nápoj, je to umění. A žádná událost toto spojení neoslavuje lépe než Barista Cup Ostrava 2023. Jedním z partnerů akce je i Dotykačka a vy u toho rozhodně nesmíte chybět!

Nezapomenutelný zážitek plný chutí a vůní, který osloví nejen kávové odborníky, ale i širokou veřejnost. Jubilejní 10. ročník se koná v magické datum 9. 9. od 9 hodin v ostravském Trojhalí (Ústředna) a jeho tématem bude narozeninová párty plná zábavy, hudby, skvělého jídla, a hlavně výběrové kávy.

Propojení kávy a kreativity

Barista Cup Ostrava 2023 si klade za cíl ukázat kávu jinak než jen jako ranní životabudič. Je to příležitost poznat a ocenit různorodé aspekty světa kávy. Budete svědky mistrovství v přípravě espressa a mléčných nápojů pod drobnohledem zkušených porotců. Můžete se těšit na ukázky latte artu, cuppingu, workshopy a zajímavé přednášky. Potkáte nejlepší baristy z celého regionu a ochutnáte luxusní kávu z těch nejzajímavějších pražíren v Česku. 

Výjimečnost kávy spočívá v tom, že se může snadno stát plátnem pro umění. Latte art, technika, při níž barista tvoří obrazy na povrchu kávové pěny, je jedním z mnoha lákadel, proč navštívit Barista Cup Ostrava. Kombinace dovedností a kreativity vytváří krásná a jedinečná kávová díla, která potěší nejen chuťové pohárky, ale je pastvou i pro oči.

Den otevřených dveří pro všechny kávové nadšence

Akce však zdaleka není jen pro profesionály. Je to událost, která přiláká všechny, kdo mají zájem o svět kávy a chtějí si rozšířit znalosti o tomto lahodném nápoji. Návštěvníkům se otevřou dveře do světa, kde se káva stává uměním a dozví se také více o celém procesu, kterým káva prochází od farmy až do šálku.

Přidejte se s námi k oslavě kávy a nechte se unést do světa plného chutí a inspirace.

Komentáře

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Odeslat