Konference Moderní gastro: Marketing pro restaurace

Již potřetí se 13. 9. od 13.30 hodin uskuteční v pražské tržnici populární konference Moderní gastro. Hlavním tématem bude tentokrát Marketing pro restaurace – všechno, co jste kdy chtěli vědět, ale neměli se koho zeptat.

Mezi řečníky se objeví např. Lukáš Žďárský – majitel populární kavárny Vnitroblock, Jiří Panuška – spoluzakladatel a CMO restaurace Červený jelen nebo Jindřich Holiš – marketingový ředitel Wolt CZ. Od 16 hodin se můžete těšit na přednášku Gastrobyznys v digitální éře: Tradiční vs. moderní přístup, v podání Filipa Nováka z Dotykačky.

Přijďte se inspirovat od profesionálů a získat nové kontakty

Konference nabídne dynamický mix přednášek a možnost diskuze se špičkami svého oboru. Dozvíte se např. jak vytvořit výjimečný koncept, kam zákazníci nechodí jen na jídlo a pití. Jak efektivně využívat sociální sítě, získávat z nich nové zákazníky a budovat jejich loajalitu. Jaký je vztah marketingu a rozvozu a v čem se liší potřeby zákazníka, který si k vám nepřijde posedět nebo jak vytvořit gastronomický lovebrand.  

Po skončení hlavního programu bude prostor pro networking, který vám umožní navázat nová spojení a vyměnit si vzájemně své zkušenosti. Čeká na vás také chutné občerstvení a dobrá káva. Podívejte se, jak probíhal minulý ročník.

Pozor! Kapacita účastníků je omezena na 150 osob. Nečekejte dlouho a zajistěte si své místo co nejdříve. Těšíme se na vás!

Komentáře

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Odeslat