Neobyčejný mladý kuchař, který své ambice brzy podchytil, aby již v mladém věku exceloval. Seznamte se s Dominikem Unčovským, který zvítězil v národním kole Bocuse d’Or – nejprestižnější kuchařské soutěži na světě.
Začátkem května se v rámci Makro Czech Gastro festu organizoval event, který gastronomičtí profesionálové připodobňují k vyhlašování Oscarů. Dominika teď díky vítězství čeká reprezentace Česka na mezinárodní úrovni.
O tom je umění a krása v gastronomii, že člověk může kombinovat co chce, ale musí přijít na tu danou variantu, která bude pro něho nejlepší a potom se musí modlit, aby to chutnalo všem okolo.
V podcastu se rozpovídal o tom, co předcházelo soutěži a jak vnímá vybojovaný titul. Prozradí též, čím se při přípravě vítězného menu inspiroval a kdo je jeho vzor.
Na co dalšího se můžete těšit?
- Odhalí svou cestu na vrchol špičkové gastronomie
- Rozpovídá se o tom, jak vnímá vrstevníky
- Jestli upřednostňuje sólovou práci před týmem
- Proč přirovnává gastronomii ke sportu
- Co je pro něj nejdůležitější