Český gastronomický podcast: Dominik Unčovský

Neobyčejný mladý kuchař, který své ambice brzy podchytil, aby již v mladém věku exceloval. Seznamte se s Dominikem Unčovským, který zvítězil v národním kole Bocuse d’Or – nejprestižnější kuchařské soutěži na světě. 

Začátkem května se v rámci Makro Czech Gastro festu organizoval event, který gastronomičtí profesionálové připodobňují k vyhlašování Oscarů. Dominika teď díky vítězství čeká reprezentace Česka na mezinárodní úrovni.

O tom je umění a krása v gastronomii, že člověk může kombinovat co chce, ale musí přijít na tu danou variantu, která bude pro něho nejlepší a potom se musí modlit, aby to chutnalo všem okolo.

V podcastu se rozpovídal o tom, co předcházelo soutěži a jak vnímá vybojovaný titul. Prozradí též, čím se při přípravě vítězného menu inspiroval a kdo je jeho vzor.

Na co dalšího se můžete těšit?

  • Odhalí svou cestu na vrchol špičkové gastronomie
  • Rozpovídá se o tom, jak vnímá vrstevníky
  • Jestli upřednostňuje sólovou práci před týmem
  • Proč přirovnává gastronomii ke sportu
  • Co je pro něj nejdůležitější

Komentáře

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Odeslat