Sezóna je tady, využijte ji naplno s Dotykačkou

S příchodem letní sezóny přicházejí nejen slunečné dny, ale také větší nápor zákazníků a zvýšená potřeba kontroly a přehledu. A právě v tom vám může pomoci pokladna od Dotykačky.

Jedním z klíčových faktorů pro úspěch v této sezóně je mít kompletní přehled. Nejen o tržbách, ale také o stavu skladu, docházce brigádníků nebo cenách dodavatelů. Využijte naplno všechny funkce a analytické nástroje Dotykačky a hned uvidíte, jaké položky se nejlépe prodávají, jaké trendy jsou populární mezi zákazníky nebo jak optimalizovat nabídku a cenovou politiku.

Důležitým aspektem je správa skladových zásob

S narůstajícím počtem objednávek je důležité mít přehled o tom, kolik surovin a produktů máte skladem. Skladový systém umožní spravovat zásoby a sledovat stav jednotlivých položek, případně upozorní na docházející zboží. Díky tomu budete schopni lépe plánovat objednávky, minimalizovat ztráty způsobené nedostatkem zboží a optimalizovat náklady. Každé položce navíc můžete vytvořit tzv. skladové balení a tím eliminovat nutnost ručního přepočtu při naskladňování. 

Pokud své produkty vyrábíte, oceníte funkce Receptura, kdy není odečítán ze skladu samotný produkt, ale jen jednotlivé suroviny, které pod tento produkt patří. Můžete tak nadefinovat, že při prodeji určitého produktu (míchaný koktejl) se ze skladu odečte přesně dané množství z jiných skladových položek (alkohol, soda, sirup, ovoce, máta).

S docházkovým systémem budete mít brigádníky pod palcem

Nezapomeňte včas posílit personál. S vyšší návštěvností může být obtížné udržet krok s poptávkou a zajistit dostatečný počet zaměstnanců. Docházkový systém vám poskytne přehled o jednotlivých směnách, pracovním čase vašich zaměstnanců, jejich přestávkách a dovolených. Budete tak schopni lépe plánovat jejich nasazení a systém odměn.

Pokud se objeví nečekaná situace a brigádník nemůže přijít nebo se celkově potýkáte s nedostatkem personálu, nasaďte do akce Mobilního číšníka. Výrazně zrychlí obsluhu a zajistí, aby byly všechny objednávky vyřízeny včas. To zvýší spokojenost zákazníků a přispěje k dobré pověsti vašeho podniku.

Nebojte se vzít si dovolenou

Jednou z velkých výhod Dotykačky je i možnost Vzdálené správy. Díky této funkci můžete mít přístup k přehledům a statistikám o svém podniku odkudkoliv a kdykoliv. Takže nemusíte být neustále přítomní ve svém podniku, ale můžete vyrazit na výlet nebo zaslouženou dovolenou. Své podnikání budete mít jako na dlani, v reálném čase a na pár kliknutí. 

Vzdálenou správu ale můžete využít i z pohodlí domova nebo kanceláře, když potřebujete rychle naskladnit větší množství zboží, zkontrolovat faktury, udělat inventuru nebo provést jakékoliv změny a nastavení v pokladně. Stačí vám pouze připojení k internetu a chytrý telefon, tablet nebo notebook. 

Přejeme vám krásné léto a úspěšnou sezónu!

Komentáře

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Odeslat