Makro Czech Gastro Fest 2024

Dotykačka je již druhým rokem partnerem prestižní akce Makro Czech Gastro Fest. Přijďte za námi na kulinářskou akci roku, která slibuje být nezapomenutelným zážitkem pro všechny milovníky gastronomie, profesionály z oboru i ty, kteří teprve objevují kouzlo kulinářského umění.

2 dny nabité programem, přes 50 vystupujících, 4 patra zážitků

Makro Czech Gastro Fest se koná ve dnech 12. – 13. dubna 2024 v O2 Universum v Praze, což je moderní a přístupný prostor ideální pro akce velkého měřítka, včetně této významné gastronomické události. 

Tento festival je určen širokému spektru návštěvníků – od profesionálů v gastronomii, přes majitele a provozovatele gastro podniků, až po milovníky dobrého jídla a pití. Je to ideální příležitost pro setkání s odborníky z oboru, navázání nových obchodních vztahů a rozšíření znalostí o nejnovějších trendech v gastronomii. Součástí je také GastroTek – unikátní konference zaměřená na budoucnost české gastronomie.

Program je bohatý a různorodý, zahrnuje:

  • Degustace a prezentace: Můžete se těšit na ochutnávky od nejlepších českých i mezinárodních výrobců potravin a nápojů.
  • Workshopy a semináře: Odborníci z oboru povedou řadu vzdělávacích session, které se zaměří na aktuální trendy v gastronomii, inovace v kuchyňské technologii a efektivní metody řízení gastro podniku.
  • Soutěže: Profesionální kuchaři a barmani ukážou své dovednosti a kreativitu při přípravě pokrmů a nápojů.
  • Networking: Akce poskytuje vynikající příležitost k navázání nových kontaktů a sdílení zkušeností mezi profesionály z oboru.

Přijďte objevit budoucnost gastronomie

Jedním z důvodů návštěvy akce je také objevování nových technologií, postupů a inspirací, které mohou zlepšit provoz vašeho podnikání a obohatit vaše gastronomické dovednosti. Naučte se nejnovější metody a trendy v oblasti zdravého stravování a udržitelnosti pro rozvoj vaší vášně i podnikání v gastronomii.

Těšíme se na vaši účast a věříme, že Makro Czech Gastro Fest 2024 pro vás bude zdrojem inspirace, nových znalostí a příležitostí k rozvoji vašeho podnikání. 

Komentáře

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Odeslat