Zveme vás na již šestý díl konference Moderní gastro, tentokrát v Praze

Zajímá vás, jak udržet své podnikání konkurenceschopné a přizpůsobit se novým trendům? Pak rozhodně nesmíte chybět na konferenci pro majitele a manažery restaurací, barů nebo kaváren, která se uskuteční 22. května od 14 hodin v Praze. Kromě zajímavých řečníků na vás čeká i příjemné občerstvení a prostor pro networking. A jako bonus vstupné zcela zdarma. 

Staňte se součástí nejúspěšnější gastro komunity

Na akci vystoupí známé tváře, jako např. Luboš Kastner – moderátor Českého gastronomického podcastu, Vladislav Sirotek – ředitel výzkumu dat a trhu ze společnosti Dotypos, Josef Dvořák – ředitel Wolt Drive, Marcel Jinoch – spoluzakladatel PopUp ze Zátiší nebo Ivan Soyma – spolumajitel Doebikokota. A o čem bude řeč?

  • Jak demokratizujeme kvalitní jídlo a pití s pomocí nových technologií.
  • Efektivní maržování, ekonomika podniku a současné trendy v gastronomii.
  • Jak za měsíc otevřít tři pobočky a nezbláznit se.
  • Aktuální trendy v rozvozech jídla

V průběhu debaty si nejen vyslechnete rady zkušených odborníků, ale budete mít možnost se do ní také zapojit a zeptat se na to, co vás zajímá. Panelovou diskusi bude moderovat Luboš Kastner a poté přijde na řadu prostor pro networking a možnost navázání nových obchodních partnerství.

Akce je určena všem, kteří se chtějí potkat, sdílet nápady a přidat se k diskuzi o nejaktuálnějších otázkách v oblasti gastronomie. Nenechte si ji ujít. 

Konference se bude konat v krásných prostorách WeWork na adrese Národní 135/14. Vstup je zcela zdarma, stačí se pouze registrovat. 

Komentáře

Odeslat