Rumfest 2024: Největší rumová událost roku!

Milovníci rumu, připravte se na největší událost roku! Velkolepá oslava těch nejlepších rumů ze všech koutů světa, se koná 1. června 2024 v pražských Žlutých lázních a slibuje jedinečný zážitek pro všechny, od začátečníků až po zkušené rumaře. A Dotykačka bude samozřejmě u toho. 

Bohatý program nejen pro vaše chuťové pohárky

Těšte se na širokou škálu aktivit, které oslaví jedinečnost a bohatství rumové kultury. Co vás čeká a nemine?

  • Degustace rumů: Procházejte se exotickými chutěmi a vůněmi nejlepších rumů z celého světa. Od karibských rumů s nasládlou příchutí po robustní rumy z Latinské Ameriky – na Rumfestu 2024 budete mít možnost ochutnat širokou škálu těch nejlepších rumů.
  • Workshopy a přednášky: Pro ty, kteří chtějí prohloubit své znalosti o rumu, budou k dispozici workshopy a přednášky vedené odborníky. Dozvíte se vše o výrobě rumu, historii jednotlivých značek a tipy pro vytváření dokonalých rumových koktejlů od nejlepších barmanů.
  • Kulinářské zážitky: K rumu se přece neodmyslitelně váže i gastronomie! Na Rumfestu 2024 se můžete těšit na lahodné pokrmy, které perfektně doplní vaše rumové dobrodružství. Čeká na vás prvotřídní catering, burgery, pastrami a poke bowls.
  • Hudební program: Atmosféru udělává hudba a na Rumfestu tomu nebude jinak! Připojte se k oslavě s živou latinskoamerickou hudbou, která vás vtáhne do pravého rumového rytmu.

Na Rumfestu 2024 nebude chybět ani Dotykačka. Přijďte za námi diskutovat, bavit se a být součástí této jedinečné oslavy rumové kultury.

Komentáře

Odeslat