Skvělý penzion pro odpočinek na Jižní Moravě

S Dotykačkou neznám, co je to výpadek systému a technická podpora mi vždy zodpoví všechny moje dotazy.

Bílé, růžové nebo červené, šumivé, ledové, slámové, jakostní, kabinetní nebo s přívlastkem? Láká vás vinařská turistika? Pak by jednou z vašich zastávek měl být tradiční rodinný Penzion U Toníčka, nacházející se v malebné vísce Nový Šaldorf v těsné blízkosti Znojma. Nový Šaldorf je znám svými jedinečnými vinnými sklepy, které jsou hloubeny v pískovci s obsahem jílu modrošedé barvy. Dominantou obce je pozdně gotický sloup z počátku 16. století. Místní obyvatelé ho nechali postavit na paměť rozsáhlých záplav v obci.

Penzion U Toníčka je skvělým výchozím bodem pro turistiku nebo cykloturistiku v okolí Znojma, kde máte možnost navštívit tradiční ochutnávky vín ze známé společnosti Znovín Znojmo. Historickým centrem Znojma vás proveze oblíbený turistický vláček a v parných dnech doporučujeme návštěvu plovárny Louka.

V penzionu je pět dvoulůžkových pokojů s možností přistýlek, které jsou plně vybaveny vším, co je nutné pro váš klid a pohodlí. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení, vanu nebo sprchový kout, varnou konvici a základní set nádobí pro přípravu teplých či studených nápojů a Wi-Fi připojení. V přízemí se nachází společná plně vybavená kuchyně s lednicí, sporákem, mikrovlnou troubou a jídelním koutem s televizí. K zapůjčení je dětská cestovní postýlka. Parkoviště je přímo u penzionu a na dvorku je připraveno kryté venkovní posezení s hračkami pro děti.

Kousek od penzionu se nachází nádherný vinný sklep, který přímo láká k posezení u sklenice dobrého vína. A určitě nezůstane jen u jedné.  Po předchozí domluvě vám nachystají libovolné občerstvení, můžete zde oslavit narozeniny, uspořádat firemní večírek, setkání s přáteli nebo svatbu. Sympatická provozní paní Jaroslava Válková je pro spokojenost svých hostů připravena splnit téměř jakékoliv přání. Pro svoji oblíbenost bývá penzion dlouho dopředu obsazen, svůj oblíbený termín si tak rezervujte včas.

Při výběru pokladního systému měla majitelka možnost porovnat nabídky více dodavatelů. Nakonec vybrala pokladní systém Dotykačka, který je oproti ostatním aplikacím mnohem přehlednější, jednodušší a neustále dostupný. Ke své volbě dodává: “Neznám co je výpadek systému. Při instalaci mi pomáhali operátoři z technické podpory, kteří velmi jasně pochopili, dle mých laických slov, s čím potřebuji poradit. Cena za systém je ve srovnání s ostatními také přijatelná. Za mě spokojenost a doporučuji.”

Tři otázky na konec:

Mohou hosté přijet i se svým domácím mazlíčkem?

Ubytování se zvířátkem je u nás možné pouze na dotaz, snažíme se ale našim hostům maximálně vyjít vstříc.

Co vám nejvíce komplikuje podnikání?

Třeba nesmyslné poplatky za televizi. Živnostník za jednu televizi platí 800 Kč na 3 měsíce. Když máte televizi na každém pokoji, tak to samozřejmě narůstá. Nebo přístup hostů a jejich snaha pronést psa v tašce či odnést si vybavení penzionu ( ručníky, lampičky..), poškození vybavení či nerespektování zákazu kouření na pokoji.

Setkali jste se někdy ze strany hosta s nějakým netradičním požadavkem?

Netradičním ani ne, ptají se na ubytování mazlíčků nebo uskladnění kol. Občas chtějí půjčit fén nebo žehličku na oblečení, tak zvažujeme do budoucna něco takového pořídit. A nutností v dnešní době je samozřejmě internet, který musí být všude.

Komentáře

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Odeslat