PRAGUE BAR SHOW 2024

Přijďte za námi na jedinečnou událost, která je srdeční záležitostí pro každého, kdo se pohybuje ve světě gastronomie a nápojů – Prague Bar Show 2024. Tento prestižní event se bude konat 25. března 2024 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti Praha Holešovice od 11 do 20 hodin. Pozor! Akce není určena laické veřejnosti, ale pouze profesionálům z jakéhokoliv segmentu gastronomie. 

Nekonečná inspirace na téměř 4000 m2

Prague Bar Show není jen obyčejný veletrh. Od svého vzniku v roce 2011 se stal nejen srdcem české nápojové scény, ale také exkluzivním místem pro setkání a byznys mezi profesionály z gastronomie. Je to akce, která zdůrazňuje důležitost neustálého vzdělávání, inovací a sdílení zkušeností mezi odborníky.

Na Prague Bar Show 2024 se setkáte s elitou z oboru – od barmanů a baristů, přes majitele gastro podniků, až po domácí i zahraniční výrobce a distributory nápojů. Nebudou chybět ani dodavatelé služeb a vybavení pro horeca segment, což představuje ideální příležitost pro každého, kdo hledá inspiraci, nové kontakty nebo chce své podnikání posunout na vyšší úroveň. Dotykačku najdete v pavilonu D, č. stánku 76.  

Nabitý program plný zajímavých hostů

Po celý den na vás čeká nepřeberné množství seminářů, workshopů a prezentací nápojů z řemeslných palíren a od lokálních i zahraničních producentů. Stovky destilátů, likérů, vín, nealkoholických drinků a mnohem víc. Exkluzivní coffee zóna, prezentace gastro vybavení a diskusní panely s předními odborníky a profesionály v gastronomii. 

Prague Bar Show už 11 let úspěšně propojuje majitele a zaměstnance restaurací, barů, kaváren, hotelů a bister s výrobci, distributory a dalšími dodavateli z branže. Nabízí tak jedinečnou příležitost k navázání nových obchodních kontaktů. 

Přijďte načerpat nové vědomosti a inspiraci pro svou práci

Jako přední poskytovatel pokladních systémů a platebních služeb pro gastro sektor chápeme, jak je důležité být neustále ve střehu a sledovat nejnovější trendy. Prague Bar Show 2024 je ideální příležitostí, jak toho dosáhnout. Je to také skvělá šance, jak si rozšířit své obzory, získat cenné informace a inspiraci pro další rozvoj podnikání.

Těšíme se na setkání s vámi na Prague Bar Show 2024 a věříme, že společně prožijeme nezapomenutelný den plný nových poznatků, inspirace a vzájemného sdílení zkušeností. Nezapomeňte si zaznamenat datum 25. března 2024 do svých kalendářů!

Komentáře

Odeslat