PRAGUE BAR SHOW 2024

Přijďte za námi na jedinečnou událost, která je srdeční záležitostí pro každého, kdo se pohybuje ve světě gastronomie a nápojů – Prague Bar Show 2024. Tento prestižní event se bude konat 25. března 2024 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti Praha Holešovice od 11 do 20 hodin. Pozor! Akce není určena laické veřejnosti, ale pouze profesionálům z jakéhokoliv segmentu gastronomie. 

Nekonečná inspirace na téměř 4000 m2

Prague Bar Show není jen obyčejný veletrh. Od svého vzniku v roce 2011 se stal nejen srdcem české nápojové scény, ale také exkluzivním místem pro setkání a byznys mezi profesionály z gastronomie. Je to akce, která zdůrazňuje důležitost neustálého vzdělávání, inovací a sdílení zkušeností mezi odborníky.

Na Prague Bar Show 2024 se setkáte s elitou z oboru – od barmanů a baristů, přes majitele gastro podniků, až po domácí i zahraniční výrobce a distributory nápojů. Nebudou chybět ani dodavatelé služeb a vybavení pro horeca segment, což představuje ideální příležitost pro každého, kdo hledá inspiraci, nové kontakty nebo chce své podnikání posunout na vyšší úroveň. Dotykačku najdete v pavilonu D, č. stánku 76.  

Nabitý program plný zajímavých hostů

Po celý den na vás čeká nepřeberné množství seminářů, workshopů a prezentací nápojů z řemeslných palíren a od lokálních i zahraničních producentů. Stovky destilátů, likérů, vín, nealkoholických drinků a mnohem víc. Exkluzivní coffee zóna, prezentace gastro vybavení a diskusní panely s předními odborníky a profesionály v gastronomii. 

Prague Bar Show už 11 let úspěšně propojuje majitele a zaměstnance restaurací, barů, kaváren, hotelů a bister s výrobci, distributory a dalšími dodavateli z branže. Nabízí tak jedinečnou příležitost k navázání nových obchodních kontaktů. 

Přijďte načerpat nové vědomosti a inspiraci pro svou práci

Jako přední poskytovatel pokladních systémů a platebních služeb pro gastro sektor chápeme, jak je důležité být neustále ve střehu a sledovat nejnovější trendy. Prague Bar Show 2024 je ideální příležitostí, jak toho dosáhnout. Je to také skvělá šance, jak si rozšířit své obzory, získat cenné informace a inspiraci pro další rozvoj podnikání.

Těšíme se na setkání s vámi na Prague Bar Show 2024 a věříme, že společně prožijeme nezapomenutelný den plný nových poznatků, inspirace a vzájemného sdílení zkušeností. Nezapomeňte si zaznamenat datum 25. března 2024 do svých kalendářů!

Komentáře

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Odeslat