Český gastronomický podcast: Vladimír Pikora

Podnikání v gastronomii umí být pěkný oříšek. Není to jenom o lahodném jídle, hezkých fotkách a slovech chvály. Důležité je mít podnik plný zákazníků, zaplacené mzdy a vyrovnané účty. Proto je dnešní host z jiného soudku. Za mikrofonem jsme přvítali analytika finančních trhů a makroekonoma Vladimíra Pikoru.

Je zbytečné být pesimistický. Dřív nebo později začne ekonomika růst. Je třeba to přečkat a v gastro průmyslu budeme muset změnit strukturu.

Vladimír Pikora je ekonom, komentátor, publicista a dokonce i autor několika knížek o ekonomii. V téměř hodinovém rozhovoru se s Lubošem Kastnerem, členem Asociace malých a středních podniků, podívají na to, co pomůže dostat vítr do plachet českého gastra po ekonomické stránce. Jaké koncepty mají budoucnost? A jak si stojí Česko v porovnání s ostatními státy? Poslechněte si nabušenou část Českého gastronomického podcastu.

Na co dalšího se můžete těšit?

  • Podíváme se na to, jak jsme se dostali do ekonomické recese
  • Poradíme recept na úspěšný gastrokoncept
  • Řekneme si něco o (ekonomických) trendech
  • Jaký vývoj předpokládá u turismu
  • Co by pomohlo rozhýbat gastronomický obor

Poslouchejte na oblíbených platformách: Spotify, Apple podcasts či Youtube. Objevte další díly se zajímavými hosty, profesionály v oboru gastronomie.

Komentáře

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Odeslat