Zelenější podnikání díky Dotykačce

Ekologie a udržitelnost jsou dnes klíčovými tématy pro mnoho podnikatelů. Spotřeba materiálů, energie a produkce odpadu jsou faktory, které mají významný dopad na naše životní prostředí. S Dotykačkou máte možnost nejen optimalizovat svůj podnik, ale také přispět k ochraně přírody. Podívejme se na několik funkcí, které vám pomohou udělat vaše podnikání ekologičtější.

Netisk účtenek – už žádné plýtvání papírem

Ruku na srdce, kolik z vašich zákazníků si opravdu bere účtenku? Tisknete je automaticky a pak jich máte plný koš? S Dotykačkou můžete automaticky nastavit netisknutí účtenek a vytisknout ji jen tehdy, pokud si ji zákazník přece jen vyžádá. Tímto jednoduchým krokem šetříte nejen přírodu, ale i peníze za pokladní kotoučky. Navíc tím přispíváte ke snížení odpadu, který je jinak nutné zlikvidovat.

Objednávky pomocí QR kódů z bezkontaktního menu

Dalším způsobem, jak minimalizovat ekologickou stopu, je využití QR kódů pro bezkontaktní menu. Už žádný zbytečný tisk papírových meníček, žádné škrtání, když dojde jídlo. Místo toho nabídněte svým zákazníkům moderní, hygienické a rychlé řešení. Stačí naskenovat QR kód a zákazník si může prohlédnout aktuální nabídku přímo na svém telefonu. Toto řešení je nejen ekologické, ale také přispívá k vyšší bezpečnosti a hygieně, což je v dnešní době obzvlášť důležité.

Ekologické pokladní kotoučky do tiskárny

Pokud už je tisk nezbytný, mějte na paměti, že existují i ekologičtější možnosti. Dotykačka nabízí EKO pokladní kotoučky, které se recyklují jako běžný papír. Tyto kotoučky jsou odolné vůči slunečnímu světlu a vlhku, což zajišťuje čitelnost záznamu po dobu až 35 let. Navíc neobsahují žádné chemikálie a jsou určené pro přímý kontakt s potravinami. Použitím těchto kotoučků přispějete k ochraně životního prostředí a zároveň udržíte vysokou kvalitu tisku.

Dotykačka není jen nástroj pro efektivní řízení vašeho podnikání, ale také partner v úsilí o udržitelnější a ekologičtější provoz. I vy můžete snadno přispět ke snížení ekologické stopy vašeho podniku. Šetřete přírodu, čas i peníze – s Dotykačkou to jde ruku v ruce.

Vyzkoušejte tyto ekologické tipy a uvidíte, že i malé změny mohou mít velký dopad. 



Komentáře

Odeslat