Český gastronomický podcast: Vojtěch Václavík

Gastronomický průmysl je dynamický a plný výzev, což dokazuje také příběh Vojtěcha Václavíka, významného jména v české gastronomii. Povídali jsme si o výzvách i radostech spojených s rozvojem a stabilizací podniků, jako jsou Alma a Kro ve Vršovicích nebo o důležitosti adaptace na změny. 

Soustředit se na organický růst a reagovat na změny v okolí je klíčem k úspěchu.

Diskuze se skloní také k významu komunitního přístupu a tomu, jak je důležité mít kolem sebe správné lidi, kteří jsou ochotni měnit se a přizpůsobovat. „Je důležité najít lidi, kteří sdílejí stejné hodnoty a přístup k práci,“ říká Vojtěch.

Odhalíme zajímavosti o jeho dalších projektech, jako je Alma Wines a Karlín, kde se Vojtěch snaží vnést nový život do této oblasti. Navzdory počátečním výzvám je nyní Karlín místem, kde se začíná rozvíjet nový kulturní život.

Na co dalšího se můžete těšit?

  • Catering jako doplněk k hlavnímu podnikání
  • Přizpůsobení nabídky akcím – od eventů až po snídaně
  • Důležitost spolupráce a sdílení znalostí v gastronomii
  • Hodnoty a kvalita podnikání bez ohledu na velikost

Poslouchejte na oblíbených platformách: Spotify, Apple podcasts či Youtube. Objevte další díly se zajímavými hosty, profesionály v oboru gastronomie.

Komentáře

Odeslat