Makro Czech Gastro Fest 2023

Přijďte za námi na prestižní událost, která napíše novou kapitolu české gastronomie.

Ve dnech 4. – 6. května se v budově pražského O₂ universa odehraje gastronomický koncert všech smyslů. Makro Czech Gastro Fest je ideální příležitostí seznámit se s nejnovějšími gastronomickými trendy a navázat důležitá obchodní spojení. A Dotykačka bude u toho.

Tisíce profesionálů pod jednou střechou

Experti z řad kuchařů, barmanů, someliérů, baristů a dalších mistrů svého oboru, budou vzájemně sdílet své znalosti a zkušenosti. Máte jedinečnou šanci potkat osobně špičky české gastro scény, rozšířit si své vědomosti na odborných přednáškách a seminářích nebo si v rámci workshopů vyzkoušet třeba profesionální přípravu kávy. Součástí nadupaného programu je také nejprestižnější kuchařská soutěž Bocuse d’Or.

4 patra gastronomických zážitků

Čekají na vás dechberoucí barmanské show, naučíte se párovat pokrmy s vhodným nápojem, porcovat velké ryby a mnoho dalších dovedností. Získáte tipy, jak zvýšit profitabilitu vašeho menu nebo jak mohou digitalizace a nové technologie pomoci vašemu podniku. Přijďte si poslechnout zajímavé přednášky, diskutovat s odborníky a načerpat inspiraci pro svou další práci. 

Makro Czech Gastro Fest je nejen o jídle a nápojích, ale také o zábavě a přátelské atmosféře. V neformálním prostředí se sklenkou něčeho dobrého k pití, můžete snadněji navázat nová obchodní partnerství. Ať už jste profesionál nebo jen nadšenec dobrého jídla, na této akci prostě nesmíte chybět. 

Komentáře

Odeslat