PVA Expo Letňany bude ve dnech 1. – 3. 11. hostit již po třinácté největší mezinárodní veletrh hotelového a restauračního zařízení, potravinářství a gastronomie For Gastro & Hotel. A Dotykačka bude u toho.
Nejnovější trendy, moderní technologie a inovativní nápady, které mohou výrazně zlepšit vaše podnikání. Kulinářské lahůdky, nejmodernější vybavení profesionálních kuchyní, hotelů, novinky ze světa pohostinství a nekonečná inspirace. For Gastro & Hotel 2023 je událostí, kterou gastronomičtí profesionálové i milovníci lahodných chutí prostě nemohou minout.
Zastavte se u nás a posuňte své podnikání na vyšší úroveň
Navštivte náš stánek v hale č. 3 a přesvědčte se, proč jsme ideálním partnerem pro váš byznys. Představíme vám revoluční funkce, které usnadní vaši každodenní práci, zefektivní procesy a pomohou vám dosáhnout vynikajících výsledků. A můžete si je hned vyzkoušet v praxi. Rádi vám zodpovíme všechny vaše dotazy, poradíme s výběrem vhodného pokladního systému nebo platebního terminálu a ukážeme vám, jak naši pokladnu využívat opravdu naplno.
Kongres For Gastro & Hotel: pohled do budoucnosti gastronomie
Nedílnou součástí veletrhu je každoročně také odborný Kongres FOR GASTRO & HOTEL – nejvýznamnější akce pro profesionály z oblasti pohostinství na českém trhu. Ústředním tématem letošního ročníku je: NOVÝ ÚDĚL: UDRŽITELNOST. Kongres se uskuteční ve středu 1. 11. od 9:30 hodin v Kongresovém sále.
Nenechte si ujít největší odborné setkání majitelů, manažerů a exekutivních pracovníků hotelů, restaurací, kaváren, penzionů a dalších ubytovacích a stravovacích provozů, dodavatelů z oblasti HoReCa, zástupců asociací, svazů, ministerstev a odborné veřejnosti pořádané v České republice.
Od 10:45 hodin se můžete těšit na komentář pana Vladimíra Sirotka na téma Vítězové a poražení v gastronomii za uplynulý rok. Přijďte se inspirovat přednáškou založenou na tvrdých datech ve srozumitelné formě.
Budeme společně reflektovat události a trendy, které ovlivnily gastronomický svět v průběhu minulého roku.
- Ohlédnutí za vývojem gastronomie v posledních měsících.
- Tržby, zdražování, rozdíly v regionech.
- Co buduje trendy a jaké příležitosti má gastronomie před sebou?