Český gastronomický podcast: Roman Zajíc

Dnes je běžné, mít na dosah nabídku pizzy, burgerů, a ještě si je nechat dovézt. Když se ale přeneseme zpátky do roku 2009, kdy se myšlenka o prémiové síti Amici začala formovat, byl to skutečně revoluční nápad. A právě za ním stojí Roman Zajíc, který zavítal do nejčerstvějšího dílu podcastu.

Myslím, že trh se asi ještě promění. Gastro je teď hodně posunuté do delivery a mám pocit, že přijde doba, kdy si, naopak, zákazníci budou chtít jídlo víc užít, než aby jim ho někdo dovezl v krabičce.

Největší česká restaurační síť Amici se může chlubit nápaditými pizzami, burgery a snacky. Roman, který si zakládá na kvalitě, k tomu nedávno rozjel projekt Lokal Bakers, kde nabízí výběrové řemeslné pečivo. Amici najdete téměř po celé republice, na food festivalech sbírají ocenění.

Na co dalšího se můžete těšit?

  • Jak v síti funguje období utlumených prodejů
  • Přiblíží franšízový model podnikání
  • Co je přinutilo přidat k vlastní donášce i další doručovací služby
  • V čem se liší zákazníci jednotlivých měst
  • Co chystá v budoucnosti a jaké má další ambice

Poslouchejte na oblíbených platformách: Spotify, Apple podcasts či Youtube. Objevte další díly se zajímavými hosty, profesionály v oboru gastronomie.

Komentáře

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Odeslat