Konference Moderní gastro míří do Brna

Po zářijovém úspěchu v Praze se čtvrtý ročník populární konference Moderní gastronomie přesouvá do moravské metropole. V krásných prostorách brněnského Impact Hubu na Cyrilské 7 se 18. 10. od 13:30 hodin budeme věnovat tématu Vše, co je důležité pro váš úspěch v gastronomii. Buďte u toho s námi. 

Na konferenci vystoupí Jiří Vyzourek – spolumajitel fastfoodového konceptu Ramen Brno, Josef Dvořák – ředitel Wolt drive CZ, Martin Lambert – tvůrce nealkoholických drinků Lidí z Baru, marketingový konzultant Petr Vladyka nebo spolumajitel netradiční sushi restaurace Doebikokota Ivan Soyma. Dotykačku bude v panelové diskuzi reprezentovat Filip Novák.  

Pojďte diskutovat s odborníky a navázat nová spojení

Čeká na vás série krátkých, ale úderných přednášek, ve kterých poradíme, jak se přizpůsobit aktuálním trendům na trhu, co udělá vaši restauraci výjimečnou, jak si zajistit neustálý přísun objednávek nebo co se prodává nejlépe na rozvoz. Prozradíme tipy na efektivní online a offline marketing, jak si získat nové zákazníky a udržet ty stávající a další hodnotné informace.

Součástí konference bude také panelová diskuze se zástupci gastro podniků a gastro-tech profesionálů. Můžete se aktivně zapojit a debatovat o aktuálních problémech, se kterými se podniky v současnosti potýkají nebo se zeptat na všechno, co vás zajímá. 

Na závěr programu bude, jak je již zvykem, vyhrazený prostor pro networking, občerstvení a výměnu zkušeností. 

Krátké video z loňského ročníku ve zkratce odhalí, na se můžete těšit.

Pozor! Kapacita účastníků je omezena na 100 osob, takže s nákupem vstupenky příliš neotálejte.

Komentáře

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Odeslat