Gastronomie je odvětví plné výzev a inspirace, což dokazuje i příběh Petera Szamuhela z brněnského food trucku Būcheck. V našem podcastu jsme se bavili o počátcích jeho podnikání, důležitosti komunitního přístupu a neustálé adaptaci. Petr zdůraznil význam autentičnosti a tvrdé práce k tomu, aby se dosáhlo úspěchu.
Soustředit se na to, co milujeme a tvrdě pracovat, je receptem na úspěch.
Peter také mluví o inovacích ve svých projektech a o důležitosti kvality a hodnot v podnikání. Diskutovali jsme o tom, jak se přizpůsobuje různým typům akcí a o tom, co zákazníci v gastronomii hledají.
Čekají vás zajímavosti o
- Počátečních výzvách a organickém růstu podniku
- Důležitosti spolupráce a týmové práce
- Přizpůsobení nabídky různým událostem
- Hodnotách a kvalitě v podnikání
Poslouchejte na oblíbených platformách: Spotify, Apple podcasts či Youtube. Objevte další díly se zajímavými hosty, profesionály v oboru gastronomie.