Český gastronomický podcast: Milan Vyskočil, OREA Resort Horizont – Tajemství hotelu, kam se vrací 30+ % hostů

Orea Resort Horizont stojí 1 100 metrů nad mořem už více než 40 let. Jak se takový kolos řídí v proměnlivé sezóně, kdy musíte uspokojit klientelu i uprostřed probíhající rekonstrukce?

Naším hostem byl ředitel hotelu Milan Vyskočil, pro kterého je hoteliérství především o lidech. Je důkazem toho, že i v náročném horském prostředí lze vybudovat stabilní tým a místo, kam se hosté vrací. Ačkoliv hotel prochází rozsáhlou modernizací a vzniká zde například nové wellness, Milan zdůrazňuje, že ty nejdůležitější základy nestojí na cihlách.

Ten barák máš nějak postavený, ale skutečná investice je investice do lidí. Jestli někdo vytváří ten zážitek, tak jsou to naši zaměstnanci.

Probrali jsme také, jak jít proti proudu. Zatímco v jiných hotelech se bojíte vynést jablko ze snídaně, v Horizontu to otočili a pro hosty nechali vyrobit pytlíky na svačiny. Řeč přišla i na inovace. Od robota, kterého Horizont zavedl jako první v republice, přes digitalizaci check-inu, až po plány na rok 2026.

Nenechte si ujít tento rozhovor plný praktických tipů z horského byznysu. Najdete nás na Spotify, Apple Podcasts, YouTube, Instagramu a TikToku.

Komentáře

Odeslat