Vydavatel magazínu Barlife a organizátor jedinečných gastronomických festivalů se rozpovídal o světě za barem.
Do nejnovější epizody Českého gastronomického podcastu si Luboš Kastner pozval jedno z nejzvučnějších jmen tuzemské barové scény. Martin Kraut založil a již 19 let vydává magazín Barlife a stojí za akcemi jako Prague Bar Show, RumFest či GinFest.
Autenticita je nové luxusní zboží.
Martin vás seznámí s nejnovějšími trendy v oblasti alkoholických nápojů, představí magazín Barlife – tištěnou kroniku české gastronomie a dotkne se i citlivého tématu shánění kvalitních zaměstnanců v gastro segmentu. Kde má česká gastronomie mezery a co vlastně hledá koncový zákazník ve vašem podniku? Nejen o tom je další díl Českého gastronomického podcastu.
Na co dalšího se můžete těšit?
- Představení velkolepé Prague Bar Show
- Trendy, které hýbou nápojovými lístky a jak je uchopit obchodně
- Jak vedle sebe fungují obrovské značky a malé lokální palírny
- Co stojí za 19-ti letou tradicí magazínu Barlife
- Slabá místa české gastronomie a proč trpí nedostatkem kvalitních zaměstnanců