Inspirativní vhled do duše současného konzumenta pohledem člověka, který si v rámci gastra prošel několika zajímavými pozicemi.
Jeho jméno se nese českými médii již několik let. Byl finalistou první série MasterChef a šéfoval časopisu F.O.O.D. S klidem můžeme říct, že je to ten správný člověk, se kterým rozebrat témata jako trendy, zákulisí či influencery v gastronomii.
Každý druhý nechá v Mekáči 350 a nepřijde mu to, ale když je má nechat za pečený kuře s kaší z mléka, které někdo opravdu přivezl z nějaké farmy, tak už je to moc.
Proč by revoluce v českém gastru neměla smysl? Poslechněte si nový díl Českého gastronomického podcastu.
Na co dalšího se můžete těšit?
- Odhady trendů pro příští roky
- Debatu o rozvoji a úpadku gastra opřenou o data
- Zákulisí natáčení kulinářské show Zdeňka Pohlreicha
- Očekávání od nového projektu EatMag
- Pohled na influencery v gastronomii
- Co je pro něj největší zabiják gastro scény