Díky konkurenci se nám ze dne na den zvedly tržby. Jak je to možné? Poslechněte si čerstvý díl Českého gastronomického podcastu.
Je možné navštívit Brno a vynechat některý z podniků, které mají pod palcem Lidi z baru? Při tak ikonických místech jako třeba Bar, který neexistuje, 4pokoje, nebo Super Panda Circus se vám to podaří jen stěží. Stojí za nimi Jan Vlachynský a buduje jeden úspěšný podnik za druhým, čímž jeho jméno již dávno překročilo hranice brněnské scény. A to i přesto, že všechny kultovní podniky má právě v moravské metropoli.
V této epizodě Českého gastronomického podcastu poodhalí recept, jak namíchat ten správný poměr, aby si udržel zaměstnance a management mohl garnýrovat byznys podobně, jako obsluha zdobí kultovní drinky.
To, co mě vždycky nejvíc bavilo, bylo, že jsem šel do úplně nového oboru nebo směru, který jsem musel pochopit a naučit se to. Ten pocit, že tomu nerozumím, že musím pochopit, jak uvažují lidé, kteří v tom jsou, to mě strašně baví a je to můj drive.
Společně s Lubošem Kastnerem se zaměří na organizaci a profesionalizaci hospod
Na co dalšího se můžete těšit?
- Jak po tolika letech vnímá profesionalizaci Honza Vlachynský
- Jestli se osvědčuje řízení “bez šablony”
- Jak funguje demokracie mezi Lidmi z baru
- Proč v jednom z barů omezili kuchyň
- Proč je Brno gastronomicky významné město
- Co si myslí o regulaci prodeje alkoholu