For Gastro & Hotel 2024

Od 21. do 23. listopadu se v PVA Expo Letňany uskuteční už 14. ročník veletrhu For Gastro & Hotel, který přináší to nejlepší ze světa gastronomie, pohostinství a moderních technologií. Ani letos si tuto akci nenecháme ujít a budeme u toho!

Ať už se zajímáte o nové trendy, inovativní vybavení, nebo vás láká neotřelá inspirace do vaší restaurace, hotelu či bistra, For Gastro & Hotel 2024 je to pravé místo. Přijďte se za námi podívat a objevte, jak může Dotykačka posunout vaše podnikání na další úroveň!

Přijďte za námi na For Gastro & Hotel 2024

Na For Gastro & Hotel 2023 nás najdete po celou dobu, takže máte skvělou příležitost se za námi zastavit. Rádi si s vámi popovídáme, probereme, co vás zajímá, a ukážeme, jak vám Dotykačka může usnadnit vaši práci v provozu. Ať už máte konkrétní otázky, nebo jen chcete zjistit, jak náš systém funguje v praxi, budeme tam pro vás. Přijďte za námi, těšíme se, že se potkáme a poradíme vám, jak si ušetřit čas a energii.

Soutěž pro střední školy s Dotykačkou a Dotypay

Chceme podpořit mladé talenty v gastronomii a hotelnictví, a proto jsme na veletrhu připravili skvělou soutěž pro střední školy. Čtyři z nich mají šanci vyhrát kompletní pokladní systém Dotykačka s doživotní licencí! Výhra zahrnuje vše, co je potřeba – pokladnu, platební terminál Dotypay, tiskárnu, školení a plnou podporu.

A jak výhru získat? Stačí se zapojit do našeho zábavného kvízu Kahoot! Během 15 minut si studenti i učitelé ověří své znalosti o moderních technologiích v gastronomii, a vítězná škola si odnese kompletní pokladní balíček Dotykačka s doživotní licencí a platební terminál Dotypay!

Soutěž bude probíhat ve čtvrtek a v pátek, vždy ve dvou časech – v 10:00 a ve 13:00. Ve čtvrtek se odehraje na hlavním pódiu a v pátek v části Czech Carving. Všechny potřebné informace najdete vyznačené na mapce níže. Přijďte se zapojit a odnést si výhru pro vaši školu!

Vstupenku pro školy koupíte tady 👇

Czech Carving Cup 2024

V rámci veletrhu For Gastro & Hotel se můžete těšit na prestižní soutěž Czech Carving Cup 2024, kde soutěžící předvedou své umění vyřezávání do ovoce a zeleniny. Profesionálové i mladé talenty z gastronomických škol se utkají v několika kategoriích a budou se snažit zaujmout odbornou porotu svými originálními a technicky propracovanými výtvory. Přijďte se podívat na neuvěřitelná díla carvingových mistrů a načerpat inspiraci z tohoto jedinečného umění!

mapa for gastro a hotel

Komentáře

Odeslat