V dalším díle našeho podcastu jsme přivítali Honzu Dědíčka a Zbyňka Pokorného, kteří stojí za příchodem italského konceptu L’Osteria do České republiky. Honza Dědíček, původně podnikatel ve stavebnictví, se spojil se se Zbyňkem Pokorným, zkušeným odborníkem v oboru, a společně začali pracovat na otevření L’Osteria v Praze.
V každé restauraci byla skvělá atmosféra, všude jsem se cítil dobře. Bylo to hodně identické, skvělá hudba, jídlo bylo dobré. Tohle bylo zásadní.
Při budování první české pobočky se ukázalo, že nestačí jen přenést zahraniční koncept. Bylo nutné přizpůsobit každý detail. Dnes je L’Osteria oblíbeným místem pro setkávání nejen v Praze, ale i v dalších městech. Každá návštěva je zážitkem, ať už jde o ikonické pizzy, čerstvé těstoviny nebo přátelskou obsluhu.
Na co dalšího se můžete těšit:
- Jaké byly první měsíce po otevření první pobočky.
- Co znamenala pandemie covidu-19 pro restauraci.
- Jak probíhala komunikace s německými zakladateli značky.
- Jaké jsou další plány pro rozvoj v Česku.
Pokud nechcete, aby vám unikly novinky, praktické tipy a inspirace, sledujte nás na našich kanálech! Najdete nás na Spotify, Apple Podcast, YouTube a nově i na Instagramu a TikToku.