Nikita Sidorov, Hoxton Burgers

Český gastronomický podcast: Nikita Sidorov – Hoxton Burgers

Jak vypadá cesta od půjčovny Segwayů k jednomu z nejlepších burgerových konceptů v Praze? Nikita Sidorov se v našem podcastu podělil o to, jak vstoupil do neznámého oboru gastronomie, co ho naučily první nezdary, a jak s parťákem Timem vytvořili koncept Hoxton Burgers, který dnes patří mezi oblíbené gastro podniky v Praze.

Já si myslím, že každý nový podnik je prostě nový podnik,i když je na stejném místě, i když je od stejných majitelů, ale změníš to jméno, logo a tak. A prostě jsi nový podnik a musíš to dělat do jisté míry znovu.

Jak podnikání rostlo, vznikla potřeba zjednodušit jeho řízení a udělat ho co nejvíce přehledné a transparentní. A tak vznikl Dishboard. Systém, který usnadňuje správu podnikání a finanční řízení.

Na co dalšího se můžete v dílu těšit:

  • Co si odnesl z prvního neúspěšného pokusu na Dlouhé.
  • Jak zapojení do Manifesto Marketu změnilo směr jeho podnikání.
  • Co ho vedlo k Dishboardu a jak mu pomáhá v každodenním provozu.
  • Jaké výzvy překonal při budování značky Hoxton.
  • Co podle něj rozhoduje o úspěchu v náročném gastro prostředí.

Pokud nechcete, aby vám unikly novinky, praktické tipy a inspirace, sledujte nás na našich kanálech! Najdete nás na Spotify, Apple Podcast, YouTube a nově i na Instagramu a TikToku.

Komentáře

Odeslat