Hostem tohoto dílu Českého gastronomického podcastu byl Jiří Nehasil, výkonný ředitel společnosti Makro. Jiří s námi sdílel své zkušenosti z prvního roku ve vrcholné manažerské pozici, který byl plný výzev.
Je dobré mít na začátku připravený plán, ale samozřejmě zjistíš, že je to podobné jako ve fotbale – s první akcí se plán rozpadá a musíš být flexibilní.
Českou gastronomii vnímá ze dvou úhlů pohledu – na jedné straně jsou kvalitní restaurace a koncepty, které mohou konkurovat světové úrovni, na druhé straně však čelí velkým výzvám, jako jsou rostoucí ceny energií, nájmů a nedostatek kvalifikovaného personálu. Klíčem k budoucímu úspěchu je podle něj neustálá inovace a zaměření na celkový zážitek zákazníka.
Na co dalšího se můžete v dílu těšit:
- Praktické rady pro restauratéry, jak se přizpůsobit novým trendům.
- Význam zákaznického zážitku a inovací v současném gastro byznysu.
- Jaké jsou největší tlaky, kterým čelí česká gastronomie.
- Jak sociální média a online přítomnost ovlivňují zákaznickou zkušenost.
- Role Makro Akademie ve vzdělávání a podpoře restauratérů.
Poslouchejte na oblíbených platformách: Spotify, Apple podcasts či Youtube. Objevte další díly se zajímavými hosty, profesionály v oboru gastronomie.