Český gastronomický podcast: Jaroslav Zatloukal, Jsme Kolektiv

Hostem tohoto dílu podcastu je Jaroslav Zatloukal, který je známý především svým nekonvenčním přístupem ke gastronomii. Svoji kariéru započal v roce 1996 v Rýmařově, kde si otevřel svou první restauraci. Od té doby ho potkala celá řada úspěšných momentů, ale i výzev, které formovaly jeho současný pohled na gastronomii. Jaroslav se s námi podělí nejen o fascinující příběhy ze své praxe, ale i o cenné lekce, které z toho dokázal vytěžit.

V gastronomii nejde jen o to podávat jídlo, ale také tvořit zážitky, které lidé chtějí opakovat.

V rozhovoru Jaroslav zdůrazňuje, že klíčem k úspěchu je podle něj neustálá inovace a schopnost přizpůsobit se novým trendům a požadavkům zákazníků. Podělil se s námi o zkušenosti s implementací nových technologií a kuchařských technik, které jeho restaurace odlišují od konkurence.

Na co dalšího se můžete v dílu těšit:

  • Jak důležitá je dobrá týmová práce a co vše může ovlivnit?
  • Diskuze o trendech v české a světové gastronomii, které by mohly ovlivnit průmysl v nadcházejících letech.
  • Příběhy z otevření nových restaurací a co vše obnáší rozšíření na nové lokality.

Poslouchejte na oblíbených platformách: Spotify, Apple podcasts či YouTube. Objevte další díly se zajímavými hosty, profesionály v oboru gastronomie.

Komentáře

Odeslat