Český gastronomický podcast: Michaela Luňáčková – Food Lover Brno

Co se vám vybaví jako první, když se řekne Brno? Nám jednoznačně špičkové gastro! A právě proto jsme si do podcastu nemohli pozvat nikoho jiného než Michaelu Luňáčkovou, kterou můžete znát z instagramového profilu Food Lover Brno anebo marketingové agentury Cognito.

S Míšou jsme si povídali o tom, proč Brno stagnuje poté, co v předešlých letech zažívalo gastronomický boom, a jak z této krize ven. Přestože je gastro v Brně na vysoké úrovni, v posledním roce nevznikly téměř žádné nové originální koncepty, které by se odlišovaly od osvědčené klasiky. Proud nových konceptů se přesunul do Prahy a Vídně, kde naopak v posledním roce vzniklo několik zajímavých projektů.

Člověk musí občas vzít odvahu, riskovat a jít do toho, protože bez toho v podnikání nezjistí, jestli mu to vyjde nebo nevyjde.

V druhé části rozhovoru jsme navázali na díl s Martinem Vymětalem a zaměřili se na marketing v gastronomii. Proč je klíčovou součástí úspěšných podniků a nevyplatí se ho opomenout? A co nás čeká v roce 2025? Štafetu gastro boomu pomalu, ale jistě přebírá Ostrava a míří k nám, doufejme, spousta nových konceptů ze zahraničí.

Na co dalšího se můžete těšit:

  • Proč je potřeba inovovat.
  • Jaké koncepty u nás chybí.
  • Kde se nechat inspirovat.
  • Proč se vyplatí investovat do dobrého marketéra.

Pokud nechcete, aby vám unikly novinky, praktické tipy a inspirace, sledujte nás na našich kanálech! Najdete nás na SpotifyApple PodcastYouTube a nově i na Instagramu TikToku.

Komentáře

Odeslat