Jak vypadá cesta od půjčovny Segwayů k jednomu z nejlepších burgerových konceptů v Praze? Nikita Sidorov se v našem podcastu podělil o to, jak vstoupil do neznámého oboru gastronomie, co ho naučily první nezdary, a jak s parťákem Timem vytvořili koncept Hoxton Burgers, který dnes patří mezi oblíbené gastro podniky v Praze.
Já si myslím, že každý nový podnik je prostě nový podnik,i když je na stejném místě, i když je od stejných majitelů, ale změníš to jméno, logo a tak. A prostě jsi nový podnik a musíš to dělat do jisté míry znovu.
Jak podnikání rostlo, vznikla potřeba zjednodušit jeho řízení a udělat ho co nejvíce přehledné a transparentní. A tak vznikl Dishboard. Systém, který usnadňuje správu podnikání a finanční řízení.
Na co dalšího se můžete v dílu těšit:
- Co si odnesl z prvního neúspěšného pokusu na Dlouhé.
- Jak zapojení do Manifesto Marketu změnilo směr jeho podnikání.
- Co ho vedlo k Dishboardu a jak mu pomáhá v každodenním provozu.
- Jaké výzvy překonal při budování značky Hoxton.
- Co podle něj rozhoduje o úspěchu v náročném gastro prostředí.
Pokud nechcete, aby vám unikly novinky, praktické tipy a inspirace, sledujte nás na našich kanálech! Najdete nás na Spotify, Apple Podcast, YouTube a nově i na Instagramu a TikToku.