Český gastronomický podcast: KVIFF speciál

Největší filmový festival v České republice je zase po roce tady a my vám přinášíme speciální díly našeho podcastu přímo z Karlových Varů! Poslechněte si rozhovory se zajímavými osobnostmi z gastronomie a nahlédněte na festival z jiného úhlu.

Václav Vojíř, majitel Bugsy’s Baru

Dlouholetý organizátor karlovarského filmového festivalu a majitel legendárního Bugsy’s Baru, Václav Vojíř, se s námi podělil o své fascinující zážitky a cenné zkušenosti.

V rozhovoru odhaluje tajemství úspěšné organizace třinácti ročníků festivalu, sdílí své metody výběru a školení týmu, zdůrazňuje důležitost spolupráce s partnery a její vliv na atmosféru festivalu, a také diskutuje o změnách v preferencích návštěvníků.

Igor Kolivoško a Tereza Zíková

S výčepními Plzeňského Prazdroje Igorem a Terezou jsme diskutovali o vývoji filmového festivalu a jeho neustálém zlepšování, stejně jako o vlivu covidu na jeho současnou podobu.

Hlavní téma našeho rozhovoru byla důležitost týmové práce, logistické výzvy při přípravě a čepování piva a jejich snaha zkrátit čekání zákazníků na minimum.

Vítězslav Cirok, barman a manažer baru Grandhotelu Pupp

S Vítězslavem jsme si povídali o tom, jak zvládá náročné dny festivalu a jak se připravuje na různé nečekané situace.

Těšit se můžete na témata jako udržování kvality servisu během festivalu navzdory vysokému počtu návštěvníků a náročnosti klientů, jak nováčci zvládají první dny festivalu, a vzpomínky na náročné momenty, včetně nečekaných technických problémů.

Ondřej Koráb, šéfkuchař Grandhotelu Pupp

Ondřej nám popsal, jak se tým připravuje na festival už od Vánoc a jak probíhá koordinace akcí, které vyžadují pečlivé plánování a rychlá rozhodnutí.

Dále se můžete těšit na detailní pohled na přípravu festivalu, plánování a koordinaci několika akcí denně během festivalu, zajímavé příběhy ze zákulisí, včetně historek z prvních ročníků, a jak se tým vypořádává s vysokými nároky na kvalitu servisu a logistiky.

Jindřich Krausz, generální ředitel Grandhotelu Pupp

Jindřich nám přiblížil klíčové aspekty přípravy festivalu a proč začínají tak brzy, jaké před nimi stojí výzvy, význam týmové práce a jak se Grandhotel Pupp připravuje na příliv hostů.

Nechybí ani historické momenty a vzpomínky na legendární večírky, včetně koncertu Bryana Adamse. Dozvíte se také, jak se hotel přizpůsobuje potřebám festivalu, od personálního posílení až po logistické výzvy.

Poslouchejte na oblíbených platformách: Spotify, Apple podcasts či YouTube. Objevte další díly se zajímavými hosty, profesionály v oboru gastronomie.

Komentáře

Odeslat