„Díky Vzdálené správě je tvorba objednávek mnohem snazší.“ Madopo Socks

Máte-li to se spotřebou ponožek stejné jako stonožka ze známé písně Jaroslava Ježka, obuje vás paní Martina Štefková a její společnost Madopo socks, která provozuje dva obchůdky s ponožkami a punčochovým zbožím v Ostravě.

Proč zvolila zrovna ponožky? Je to konec konců praktické zboží, které bude každý vždy potřebovat. Kromě ponožek ale můžete nakoupit i pyžama, spodní prádlo, punčochy, čepičky a další doplňkové zboží pro děti i dospělé. Sortiment je opravdu krásný, vybere si skutečně každý. Ponožky jsou úhledně srovnané v malých regálcích a celá prodejna působí jednoduchým nikoliv však strohým dojmem. Provozovna na ulici 28. října navíc funguje jako pobočka Zásilkovny.

Paní Štefková podniká většinu svého života. Měla možnost si vyzkoušet i zaměstnanecký poměr, takže může srovnávat a sama tvrdí, že každé má svoje výhody. Nyní má tři stálé zaměstnance a brigádnici a je spokojená. Má několik stálých zákazníků, kteří se opakovaně a rádi vracejí, ty nové by měla přilákat chystaná reklama na sociálních sítích nebo v tramvajích.

Na všech provozovnách pomáhá pokladní systém Dotykačka kompletní s licencí Naplno. Na zákaznickém displeji promítají reklamu, pracují s dárkovými poukazy a díky platebnímu terminálu mohou přijímat od zákazníků karty. Zboží si naskladňují na jeden centrální sklad, ze kterého ho přeskladní na jednotlivé pobočky. Ve vzdálené správě intenzivně využívají grafy a analýzy, které jim pomáhají při tvorbě objednávek. Aktuálně zvažují pořízení kamerového systému Netrex a dolaďují propojení s účetním softwarem Money S3.

Tři otázky na konec:

Řešila jste již nějaké technické potíže s pokladnou?

Zatím jsem nemusela řešit nic závažného, s instalací první pokladny mi pomohla obchodní zástupkyně, další už jsme si instalovali a nastavovali sami. Je to opravdu snadné. Trochu nás zlobil platební terminál, ale to je již také vyřešeno. Celkově tak mohu přístup lidí z Dotykačky jedině pochválit.

Zvažujete založení e-shopu?

Ano, už se na něm pracuje, ale bude pouze velkoobchodní.

Jaké máte plány do budoucna?

Do měsíce bychom rádi otevřeli třetí prodejnu, to je asi nejbližší cíl, co se týká plánování.

Komentáře

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Odeslat