„Dotykačka nám zjednodušila podnikání a je na ní vždy spoleh.“ Fresh Greek bistro

Obliba rychlého občerstvení stále stoupá a poptávka je také po středozemní kuchyni. Aby ne, je lehká, zdravá a do teplého letního počasí přímo stvořená. Abyste ochutnali čerstvý salát, gyros, souvlaki nebo musaku naštěstí nemusíte létat až do Řecka. Stačí se zastavit v příjemném Fresh Greek bistru na Praze 6. Jedná se o jednu ze čtyř poboček, která se jako jediná specializuje právě na řeckou kuchyni, ostatní tři bistra jsou italská. V blízké době se navíc chystá otevření dalších dvou poboček.

Zakladatelem je pan Petr Kuchár, který je v gastro oboru vyučen a pohybuje se v něm od ukončení školy, tedy prakticky celý život. Na otázku proč zrovna Řecko odpovídá: „Máme Řecko rádi a také tam již přes dvacet let žije naše dlouholetá kamarádka, od které máme sesbírané receptury na originální pokrmy.

Máte možnost ochutnat např. Fresh Greek salát z čerstvé zeleniny a cizrny s koriandrem, olivami a sýrem Feta, který můžeme určitě doporučit. Příjemnou a rozhodně ekologickou záležitostí je nádobí z recyklovatelného tvrdého papíru, do kterého vám naservírují vaše oblíbené jídlo a to nejen pokud si ho chcete odnést s sebou, ale i pro konzumaci na místě. Z nápojů kromě klasiky nabízí řecké pivo a víno, ouzo, Metaxu, ledový čaj, domácí limonády a nejrůznější koktejly.

Na všech pobočkách používáme Dotykačku, momentálně máme čtyři pokladny včetně platebních terminálů a zákaznických displejů. Stačí nám základní funkce licence Snadno, chválíme dostupnost technické podpory a chystáme se Dotykačku používat v budoucnu v každé další otevřené provozovně. Systém je totiž opravdu velmi jednoduchý, spolehlivý a intuitivní na ovládání.

Za pokladní systém Dotykačka přejeme mnoho spokojených zákazníků a krásné léto! Tři otázky na konec:

Už vás navštívila kontrola z finančního úřadu a jak případně probíhala?

FÚ nás navštívil již několikrát za dobu našeho podnikání a vše vždy proběhlo v naprostém pořádku

 Máte kuchaře přímo z Řecka? A pořádáte nějaké ochutnávky nebo zážitkové akce?

Vyloženě řecké kuchaře nemáme, ale zaměstnance si samozřejmě pečlivě vybíráme, vaříme podle originálních receptur a z kvalitních a čerstvých surovin. Ochutnávky, nebo zážitkové akce zatím nejsou v plánu.

A jaké jsou plány do budoucna?

Plány na 2-3 roky dopředu jsou takové, že chceme otevřít pobočku našeho řeckého bistra a již zmíněné pobočky italských bister v OD Kaufland, se kterým spolupracujeme již několik let.

Komentáře

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Odeslat