Laura Coffee – tam, kde kávu dělají s láskou

Dotykačka je ten správný partner pro náš byznys.

V roce 2012 založil pan Ivo Ptáčník v Ostravě lokální rodinnou pražírnu Laura Coffee a pojmenoval ji po své starší dceři Lauře. Kladou zde důraz na propojení emocí s kvalitními surovinami a na šetrnost k životnímu prostředí. Laura Coffee je o lidech a sám zakladatel se považuje pouze ze malé kolečko jednoho velkého soukolí. Nyní mají vlastní kavárny, svou praženou kávou zásobují i mnoho dalších kaváren, restaurací a hotelů po celé ČR a o zákazníky nemají nouzi. Kromě toho máte možnost nákupu kávy přímo na e-shopu.

15. května 2019 se konalo slavnostní otevření nového bistra v areálu ostravského Makra. Jedná se o první bistro svého druhu v rámci sítě Maker Cash & Carry. Bistro by mělo sloužit jako businessová zastávka, kde si lidé sjednají obchodní schůzku, dále ke zpříjemnění nákupů v Makru nebo prostě jen k příjemnému posezení u kvalitní a dobré kávy. Parkovacích míst je k dispozici více než dost a vstup je umožněn i z ulice bez Makro karty, což kavárnu zpřístupňuje opravdu každému.

Pokladní systém Dotykačka měl tu čest se jako partner zúčastnit tohoto otevření a akce to byla skutečně velkolepá. Na konci červeného koberce nás u vchodu přivítaly sympatické hostesky, nabídly nám alko i nealko welcome drink a uvedly nás do samotného srdce nové kavárny. Její vybavení je velmi netradiční a přitom jednoduché a stylové. Můžete si posedět okolo stromu, který po setmění svým decentním nasvícením vytvoří nádhernou atmosféru nebo zvolit pohodlná křesílka vyrobená z vany a usednout ke stolečkům z masivního špalku.

Vše je dotaženo do posledního detailu – posezení, osvětlení, bar i nabídka. Mezi moderní vybavení patří např. i vinojet – přístroj na uchování kvality otevřené lahve vína, který garantuje jeho čerstvost po dobu až 21 dnů. Bistro tedy bude moci nabízet i dražší vína v rozlévané podobě, aniž by si zákazník musel zakoupit celou lahev. Připraveno je speciální menu, ochutnávka kávy, čajů, čokolády i vína. Pan Ptáčník a celý jeho tým se svým hostům věnují s tou největší pečlivostí. Cítíte se tu jako doma a čas tu plyne úplně jiným tempem.

Nechybí poděkování rodině, všem partnerům a slavnostní přestřižení červené pásky. Při odchodu si pak odnášíme krásnou růži na dlouhé stopce a vzpomínky na tento výjimečný gurmánský zážitek. Tímto děkujeme celému týmu Laura Coffee za pozvání a přejeme novému bistru řadu spokojených zákazníků.

Fotografie dodal pan fotograf Jiří Keisler.

Komentáře

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Odeslat