„Díky Vzdálené správě je tvorba objednávek mnohem snazší.“ Madopo Socks

Máte-li to se spotřebou ponožek stejné jako stonožka ze známé písně Jaroslava Ježka, obuje vás paní Martina Štefková a její společnost Madopo socks, která provozuje dva obchůdky s ponožkami a punčochovým zbožím v Ostravě.

Proč zvolila zrovna ponožky? Je to konec konců praktické zboží, které bude každý vždy potřebovat. Kromě ponožek ale můžete nakoupit i pyžama, spodní prádlo, punčochy, čepičky a další doplňkové zboží pro děti i dospělé. Sortiment je opravdu krásný, vybere si skutečně každý. Ponožky jsou úhledně srovnané v malých regálcích a celá prodejna působí jednoduchým nikoliv však strohým dojmem. Provozovna na ulici 28. října navíc funguje jako pobočka Zásilkovny.

Paní Štefková podniká většinu svého života. Měla možnost si vyzkoušet i zaměstnanecký poměr, takže může srovnávat a sama tvrdí, že každé má svoje výhody. Nyní má tři stálé zaměstnance a brigádnici a je spokojená. Má několik stálých zákazníků, kteří se opakovaně a rádi vracejí, ty nové by měla přilákat chystaná reklama na sociálních sítích nebo v tramvajích.

Na všech provozovnách pomáhá pokladní systém Dotykačka kompletní s licencí Naplno. Na zákaznickém displeji promítají reklamu, pracují s dárkovými poukazy a díky platebnímu terminálu mohou přijímat od zákazníků karty. Zboží si naskladňují na jeden centrální sklad, ze kterého ho přeskladní na jednotlivé pobočky. Ve vzdálené správě intenzivně využívají grafy a analýzy, které jim pomáhají při tvorbě objednávek. Aktuálně zvažují pořízení kamerového systému Netrex a dolaďují propojení s účetním softwarem Money S3.

Tři otázky na konec:

Řešila jste již nějaké technické potíže s pokladnou?

Zatím jsem nemusela řešit nic závažného, s instalací první pokladny mi pomohla obchodní zástupkyně, další už jsme si instalovali a nastavovali sami. Je to opravdu snadné. Trochu nás zlobil platební terminál, ale to je již také vyřešeno. Celkově tak mohu přístup lidí z Dotykačky jedině pochválit.

Zvažujete založení e-shopu?

Ano, už se na něm pracuje, ale bude pouze velkoobchodní.

Jaké máte plány do budoucna?

Do měsíce bychom rádi otevřeli třetí prodejnu, to je asi nejbližší cíl, co se týká plánování.

Komentáře

Odeslat