Restartujte své podnikání bezpečně

Provozovny stravovacích služeb mohou 3. prosince opět přivítat své zákazníky. I nadále je však potřeba dodržovat přísná hygienická opatření a chránit tak zdraví svých zaměstnanců i zákazníků. Nejen proto vznikl projekt Bezpečná restaurace, jejímž hrdým partnerem je také společnost Dotykačka.

Iniciativa sdružuje podniky, které se dobrovolně zavázaly k dodržování Kodexu bezpečné restaurace a jsou odhodlané plnit přísná, jasně viditelná hygienická opatření a zajistit v maximální možné míře bezpečí svých hostů i vlastního personálu. 

Co dalšího můžete udělat pro bezpečnost personálu a zákazníků

  • Používejte objednávkový systém – stačí se zaregistrovat na Vyzvednisi.cz, které vás okamžitě propojí se zákazníky ve vašem okolí. Vše je zdarma, bez poplatků a brzy budete moci svým zákazníkům umožnit také rychlou a bezpečnou online platbu kartou. 
  • Zjednodušte si rezervace – využijte telefonního asistenta, který umožní přijmout telefonickou objednávku a vytvořit rezervaci odkudkoliv a synchronizovat ji s rezervačním systémem přímo ve vaší pokladně. Ušetříte si tak čas a papírování a vše budete mít přehledně na jednom místě.
  • Přijímejte bezkontaktní platby – umožněte svým zákazníkům rychlou a bezpečnou platbu kartou a vydělávejte v průměru až o 18 % více. Platební terminály nyní získáte za výhodných podmínek a můžete si vybrat z široké nabídky. 
  • Sdílejte své denní menu – vytvořte si ve Vzdálené správě Dotykačky denní či týdenní menu a sdílejte ho přímo na Facebooku nebo vašem webu. Můžete ho také exportovat ve formátu PDF, případně vytisknout a vyvěsit. 
  • Odměňte věrné zákazníky – zůstaňte pomocí věrnostního programu v kontaktu s těmi, kteří se k vám pravidelně vracejí a nabídněte jim zajímavé slevy nebo odměny za opakovaný nákup.

Komentáře

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Odeslat