Skvělé hamburgery z foodtrucku

Příběh životních partnerů Zuzany a Radovana je jako z pohádky. Oba odešli z práce a vrhli se do společného podnikání. Protože Radko skvěle vaří, koupili staré auto a začali své oblíbené burgery připravovat v něm. Dnes jsou jedni z nejlepších u nás.

Konečně má naše pokladna systém a evidence je vedená do detailu.

Originální burgery, nezaměnitelný design pojízdné restaurace a nadšení pro street food – to je ve zkratce Salt’n’Pepa Foodtruck.

Jednoduchá matematika už nestačí

S novými a novými zákazníky si tak zakladatelé Salt’n’Pepa Foodtruck čím dál víc uvědomovali, že je třeba dát jejich podnikání systém. „Na začátku jsme všechno brali jako jednoduchou matematiku, ani jeden z nás vlastně nevěděl, jak se v gastronomii vede podnik a zásoby. Spíše jsme se soustředili na nové nápady,“ vzpomíná Zuzana na loňské léto. S postupem času však chtě nechtě bylo třeba vedle obsahu vtisknout pojízdnému byznysu také formu. A to i navzdory tomu, že ani jeden z majitelů nepatří mezi milovníky papírování. Zlomový byl navíc okamžik, kdy se rozhodli, že podnikání rozšíří o kamenné bistro na pražských Vinohradech.

Přečtěte si celý článek

Komentáře

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Odeslat