CZECH FOOD EXPO 2024

Ve dnech 9. – 12. 5. 2024 se na výstavišti v Českých Budějovicích uskuteční čtyřdenní národní potravinářský veletrh CZECH FOOD EXPO 2024. Akce je vhodná pro profesionály v oboru, všechny milovníky dobrého jídla a fanoušky vaření. I když nás nepotkáte osobně, nenechte si to ujít. 

České potraviny, ochutnávky i kuchařské show

Čekají na vás prezentace kvalitních českých potravin, z nichž mnohé jsou držitelem značky Regionální potravina nebo Klasa. Objeví se zde výrobci a prodejci masných i mléčných výrobků, čokoládovny, pivovary, lihovary, vinařství a další. 

Součástí doprovodného programu po celou dobu veletrhu budou také kuchařské a pekařské show, workshopy a ochutnávky. Své umění předvede řada vyhlášených kuchařů, cukrářů i populární tváře ze světa showbyznysu. A na koho se můžete těšit?

ALICE BENDOVÁ – česká moderátorka a herečka, která vystoupí v pátek společně se svojí sestrou Andreou, známou jako Cukrařinka. 

ONDŘEJ SLANINA – člen Pražského kulinářského týmu a moderátor populárního kulinářského pořadu České televize Kluci v akci vystoupí v rámci sobotní show. Ondřej je majitelem a lektorem školy vaření Hungry town, získal 2. místo v soutěži Kuchař roku České republiky 2013 a řadu dalších ocenění.

Mirka van Gils Slavíková – česká cukrářka a držitelka prestižního francouzského titulu Professeur en Sucre d’Art (Profesor cukrářského umění). V roce 2002 zvítězila ve Velké ceně Paříže v přípravě svatebního dortu croquembouche a dostala se tak mezi evropskou cukrářskou elitu. V neděli bude mít Mirka na podiu 2 cukrářské vstupy.

IVAN VYSKOČIL – český herec, moderátor a vášnivý amatérský kuchař předvede své umění v neděli. 

Komentáře

Odeslat