Na chvíli se zastavte a dejte si Veget!

Díky Dotykačce u nás všechny kontroly z Finančního úřadu dopadly vždy na výbornou.

Na Štěpánské ulici v Praze se schovává nenápadné, ale velmi útulné Veget bistro. Rodinnou firmu vede paní Barbora Helíková a k ruce má dvě šikovné neteře. Hned za dveřmi ucítíte vůni domácího pečiva a modro bílá výzdoba v kombinaci s teplým dřevem vás přenese do babiččiny kuchyně.

Provozovna funguje asi tři roky a nabízí bohaté snídaňové menu, denní obědovou nabídku, křupavé obložené bagety, zákusky a další dobroty, pro které se můžete zastavit v pracovní dny od 8 do 18 hodin. Kromě klasiky jako jsou vybraná káva nebo čaje můžete dobít energii ovocným či zeleninovým džusem nebo smoothie. 

Ačkoliv mají všechny tři usměvavé ženy ekonomické vzdělání a nejsou vyučené v oboru, zajímají se o zdravou stravu a chtěli něco tzv. svého. Pečou s láskou a maximální péčí, z másla a kvalitních surovin a uspokojí i speciální požadavky zákazníků na bezlepkové, veganské nebo bezlaktózové pečivo. Na objednávku vám upečou dort přesně podle vašich přání. 

Téměř od začátku používají pokladní systém Dotykačka, který považují za spolehlivý, a především jednoduše ovladatelný. Nevedou skladové hospodářství, tudíž si vystačí se základní licencí Snadno. O instalaci a pomoc se správným nastavením se postarala ochotná obchodní zástupkyně a dosud nemuseli řešit žádný technický problém. Platby kartou přijímají na platebním terminálu, který je možné s Dotykačkou propojit. Spolehlivost pokladního systému potvrdily už tři kontroly z Finanční správy, které vždy dopadly na výbornou. Pouze při jedné z nich byli upozorněni na špatný čas uvedený na účtence, za což nebyl udělen žádný postih. 

Tři otázky na konec:

Co vám nejvíce ztrpčuje podnikání?

Jedním slovem byrokracie a tento bod bych raději více nerozváděla 🙂

Je něco, čeho byste chtěla dosáhnout? Máte nějaký podnikatelský cíl?

Chtěla bych vybudovat malé hospodářství, pěstovat ovoce, zeleninu, vyrábět produkty pro bistro a hlavně, aby byli zákazníci spokojeni a rádi se k nám vraceli.

Co byste poradila někomu, kdo si chce také otevřít podobnou provozovnu?

Hodně síly, nevzdávat to, a hlavně s láskou.

Komentáře

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Odeslat