Modernizace podnikání: malá změna pro velký výsledek

Technologie se stále vyvíjí a to, co bylo inovativní před pár lety, dnes působí zastarale. Jako podnikatel možná vnímáte, že je čas na změnu, ale obavy z komplikovaného procesu vás odrazují. Podívejme se tedy na hlavní důvody, které byste jednoznačně měly zvážit. Vždyť každý v byznysu ví, že dobře fungující pokladna je nedílnou součástí úspěšného podnikání. Nebo ne?

Užitečné funkce a pokročilé možnosti

Moderní pokladní systémy nabízejí širokou škálu nových funkcí a možností, které vám mohou pomoci ve správě vašeho podniku. Dotykačka přenese hromady papírů do vašeho počítače, tabletu či telefonu. Data můžete sledovat doslova odkudkoliv. Počítejte s jednodušším sledováním skladových zásob, efektivním zpracováním faktur i pokročilou analýzou dat na podporu lepších obchodních rozhodnutí.

Větší efektivita a rychlost

Jak může nový pokladní systém zvýšit efektivitu vašeho podnikání? Zákazníci Dotykačky si pochvalují objednávání od stolu s Mobilním číšníkem. V kuchyni vyjde přehledný bon s řazenými chody, takže kuchaři přesně vědí, co připravovat a v jakém pořadí. 

 

Rovněž propojení platebního terminálu s pokladnou šetří čas a snižuje chybovost, protože zaměstnanci nemusí částku zadávat do terminálu ručně. S rychlejším a spolehlivějším systémem tedy můžete obsloužit více zákazníků za méně času, což může zvýšit vaše tržby a zlepšit zákaznickou spokojenost.

Individuální nastavení

Každý podnik má své specifické potřeby. Dotykačku si přizpůsobíte přesně podle vašich požadavků a odvětví, ve kterém působíte. Na hlavní obrazovce tak můžete nastavit mapu stolů, čísla pokojů, auta pro rozvoz, položky v katalogu nebo jednoduchou kalkulačku. Vyberte si licenci s funkcemi, která vyhovuje vašim potřebám a prodávejte své zboží a služby na pár kliknutí.

Spolehlivý partner, který vás nenechá na holičkách

Pokud vás trápí zasekaná pokladna, která padá v ten nejnevhodnější čas, zaděláváte si na problém. Dotykačka spolehlivě funguji i při výpadku internetu a po obnovení spojení všechna data automaticky zálohuje. Součástí platebního terminálu Dotypay je také datová SIM karta, která vám umožní přijímat platby i při odstavené WiFi síti, takže vás nic nezastaví. 

Podpora 24/7 - jsme tu pro vás ve dne v noci

I ta nejlepší pokladna je jenom stroj a někdy si zkrátka postaví hlavu. V případě nečekaných komplikací je k dispozici NONSTOP telefonická podpora, která vám kdykoliv pomůže vyřešit potíže. Připravili jsme pro vás také podrobný online manuál a návodná videa na Youtube. Pravidelně pořádáme školení pro zákazníky, kteří se chtějí vzdělávat a využívat všech výhod Dotykačky naplno. Aktualizace systému jsou u nás navíc zcela zdarma!  

Profitujte ze změny

Využijte bonus 3 000 Kč za přechod na Dotykačku! Náš spolehlivý systém vám umí pomoci dosáhnout větší efektivity, zvýšit tržby a zlepšit zákaznickou spokojenost. Je to jednoduché – stačí se nám ozvat a společně vybereme ten nejlepší pokladní systém, který bude pro váš podnik nejvýhodnější.

Nebojte se změny. Vaší odměnou za rozhodnutí měnit se a jít s dobou, budou spokojení zákazníci i personál.

Komentáře

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Odeslat