„Technická podpora Dotykačky je k nezaplacení“

Majaland je největší krytý zábavní park u nás, který se rozkládá na impozantní ploše 9 000 metrů čtverečních a nabízí zábavu pro děti všech věkových kategorií i jejich rodiče. Tematické atrakce, chutné občerstvení, obchod s licenčními hračkami, a především pohádkové dobrodružství postaviček z oblíbeného animáku Včelka Mája, na vás čekají v obchodním centru POP airport u pražského letiště.

Atrakce, které jinde nenajdete

V Majalandu najdete 12 fantastických atrakcí, které si vaše děti zamilují. Každou z nich obsluhuje vyškolený pracovník, který rozhodne, jestli může dítě jízdu absolvovat samo nebo pod dohledem dospělého. Malé dobrodruhy nadchne opravdu velké balónkové jezero, dinosauří kolotoč, autodrom nebo pohádkové hřiště Včelky Máji. Odvážnější mohou vyzkoušet horskou dráhu, Vikovu třicetimetrovou skluzavku, lezecký strom nebo létající žáby. A pro milovníky adrenalinu doporučujeme tančící květinu, padající list, houpací strom nebo fenomenální motýlí kolotoč s unikátními světelnými efekty. Vybere si zkrátka každý.

„Zájem je obrovský, kapacita je skoro stále naplněná na maximum, především o víkendech. Náš rekord je 2 200 návštěvníků.“ Říká sympatická paní Jarmila Polanecká, která nás parkem provází. A je to osoba na svém místě. Veselá, energická, se smyslem pro obchod. „Musí vás to bavit, jinak to nemá význam. A nás to baví moc. Sami vidíte a vlastně i slyšíte, že i děti a jejich rodiče jsou na tom úplně stejně. Řada z nich u nás stráví celý den.“ Úsilí a péči všech zaměstnanců Majalandu cítíte na každém kroku.

Přímo uvnitř zábavního parku se nachází také nádherné divadlo, které připravuje zábavné programy pro děti. Prostor je dokonale ozvučený a dá se využít také např. pro firemní večírky nebo soukromé akce. Individuálně se dá domluvit i pronájem celého zábavního parku. A nejen to – v Majalandu pro vás uspořádají také fantastickou oslavu narozenin.

Včelka Mája přeje dobrou chuť

Když vás přepadne hlad a žízeň, je tu pro vás připraveno občerstvení doslova uvnitř obřího stromu, který pojme najednou až 200 hladových strávníků. Pohádkové menu nabízí oblíbenou dětskou klasiku, jako je smažený řízek, burger, kuřecí nugety, hranolky nebo párek v rohlíku. Potěší ale také ty, kteří dávají přednost lehčím pokrmům, jako těstoviny, zeleninové saláty, výtečné sendviče a polévky. Nechybí bohatá nabídka nealkoholických nápojů v čele s ledovou tříští všech barev, která je třetím nejprodávanějším produktem, sladké dezerty, zmrzlina, a dokonce i víno a Prosecco. Všechno je vyladěné do posledního detailu a plánuje se velké rozšíření.

„Příprava rozšíření Majalandu je v plném proudu. Půjde o zcela novou venkovní část našeho parku. Její otevření je plánované na příští rok.“ Máte se na co těšit, bude to jízda!

Z pohádky rovnou do pravěku

Jen pár desítek metrů od Majalandu se můžete podívat do interaktivního muzea Dinosauria, které boří zažité představy o muzeu. Na 4 000 metrech čtverečních na vás čekají 154 milionů let staré fosilie, obři druhohor v životních velikostech i virtuální cesta do pravěku. 90 % vystavených koster je původních a představují jednu z největších soukromých sbírek na světě. Zábavnou formou se tak dozvíte zajímavosti ze života těchto obřích tvorů, prohlédnete si zkameněliny a vzácné minerály a odnesete si více poznatků než z hodiny přírodopisu. Nechybí ani obchůdek, který potěší všechny fanoušky dinosaurů.

Do Dinosaurie i pohádkového světa včelky Máji vede cesta přímo z uliček outletového centra POP Airport. V něm pořídíte módu, sportovní vybavení, obuv, kabelky, doplňky, kosmetiku, potřeby pro domácnost, hračky, a ještě mnohem víc, se slevami 30 až 80 procent. 

Dotykačka vítězí svou komplexností a jednoduchostí

Celý park má okolo třiceti stálých zaměstnanců, zbytek obstarávají brigádníci, kterých je zhruba sedmdesát. Není čas na složité zaučování při práci s pokladnou. Dotykačka je jednoduchá, snadno naučitelná, a přitom má hromadu užitečných funkcí.

Všechny pokladny máme propojené, mám přístup do všech cloudů a vidím, co se kde prodalo, co dochází, co musíme objednat atd. To je u tak velkého provozu zásadní. Používáme taky docházku, každý zaměstnanec má svůj vlastní čip, chodí na směny, takže v tom potřebujeme mít přehled. Technická podpora je k nezaplacení. Máme ji pořád k ruce, všechno nainstalovali, zprovoznili, poradí kdykoliv je potřeba, klidně i o víkendu. Naprostá spokojenost.     

Komentáře

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Odeslat