Dotykačka s platebními službami pomůže k lepším výnosům

Ať už podnikáte v pohostinství, obchodě nebo službách, určitě máte pokladnu. Proč ji ale používat jen jako přerostlou kalkulačku, když vám může zvýšit výdělky? Máme 21. století a chytré pokladní systémy přinášejí netušené možnosti, jak podnikat snáz a efektivněji.

Dotykačka patří k nejpopulárnějším pokladním systémům pro menší a střední podnikatele. Uživatelé na ní vedle desítek funkcí oceňují především jednoduché ovládání a cenovou dostupnost. V uplynulých dvou letech se navíc ukázalo, že reálně pomáhá podnikatelům zvládat pandemii efektivněji. Dokonce přispívá k tomu, aby zákazníků chodilo víc a utráceli za zboží i služby vyšší částky. Jak je to možné?

Klíčem je akceptace všech typů plateb, od hotovosti, přes dárkové poukazy a stravenky, až po moderní a vyhledávané platby kartou, hodinkami nebo chytrým telefonem. Platební terminál Dotypay, plně propojený s pokladnou, si poradí se vším. Už se vám tak nestane, že by si někdo rozmyslel nákup jen proto, že u sebe nemá hotovost. 

Platební terminál patří do každého moderního podniku

V dnešní době zákazníci čím dál více vyhledávají podniky, kde mohou bez problému zaplatit kartou. Dejte jim tu možnost. Platební terminál Dotypay využijete jak v kamenné provozovně, tak při stánkovém prodeji nebo při rozvozu zboží k zákazníkům. Při spojení s licencí od Dotykačky získáte výhodnější nabídku a ušetříte. Navíc budete mít řešení pokladního systému a platebního terminálu pouze od jednoho poskytovatele, což vám ušetří mnoho času a starostí a naopak přinese následující výhody:

1. Bezpečnost plateb – díky přijímání bezkontaktních plateb kartou lépe chráníte sebe, své zaměstnance i zákazníky.

2. Vyšší obrat – našim zákazníkům, kteří začali přijímat bezhotovostní platby, se zvýšil obrat v průměru o 24 – 27%. 

3. Získáte nové zákazníky – obchodník, který umožňuje bezhotovostní způsob platby, získává oproti ostatním konkurenční výhodu.

4. Nízké riziko ztráty – při platbě kartou se snižuje riziko ztráty peněz, přijmu falešných bankovek a přepočítání se při placení.

5. Mobilita prodeje – terminál nemusí být jen u pokladny. Můžete se s ním pohybovat po prodejně, letní zahrádce, při stánkovém prodeji nebo ho využívat při rozvozu zboží k zákazníkům.

6. Připojení odkudkoliv – většina terminálů umožňuje různé způsoby připojení (SIM karta, 4G LTE, Wi-Fi nebo Ethernet) a vy tak můžete přijmout platbu jednoduše kdekoliv.

Získejte data, která efektivně nasměrují vaše podnikání

Z pokladního systému jich dnes už můžete vyčíst spoustu. Při správném používání skladového systému se velmi jednoduše přesvědčíte, co vám přináší zisk a co se naopak nevyplatí. Získáte přehled o obrátkovosti a velikosti marží. Zjistíte, jak velký efekt mají různé promo akce. Svým zákazníkům zároveň můžete vyjít vstříc objednávkovým systémem, věrnostními programy nebo výhodnou nabídkou v rámci happy hours, kdy pokladna sama automaticky zlevní všechny vybrané položky. Další důvod, proč se k vám lidé budou rádi vracet.

A navíc můžete mít o všem dokonalý přehled i přes půl světa. Díky vzdálené správě vám Dotykačka na dálku řekne i to, jak se daří jednotlivým zaměstnancům, pohlídá skladové zásoby a včas vás upozorní, pokud nějaké zboží začne docházet. Kdykoli můžete i vzdáleně upravit ceny nebo získat podklady pro účetnictví. Případně Dotykačku s účetním systémem můžete přímo propojit. Inventura tak přestane být noční můrou. A vy si ušetříte spoustu času i starostí.

Hlavní výhody Dotykačky s platebními službami

  • Výhodný balíček pokladny s platebním terminálem Dotypay za skvělou cenu. Čím vyšší budete mít obrat přes terminál, tím větší slevu na licenci od nás dostanete následující měsíc.
  • Akceptuje všechny druhy plateb. 
  • Vzdálený přístup do pokladny odkudkoliv.
  • Skladový, rezervační, objednávkový a docházkový systém v ceně licence.
  • Možnost propojení s e-shopem, kamerovým systémem nebo účetním programem.
  • Analytické nástroje a podrobné reporty pro dokonalý přehled a optimalizaci nákladů.
  • Neomezený počet uživatelů i produktů na jednom zařízení.
  • Praktické návody, podrobný online manuál a podpora 24/7.
dtk_rychla-inventura

Rychlejší obsluha

Díky rychlosti zařízení, její velikosti a dobré výdrži baterie personál zvládne obsloužit několikanásobně vyšší počet zákazníků.

dtk_financni_uspory-3

Finanční úspora

Při spojení platebního terminálu s licencí od Dotykačky získáte výhodnější nabídku a ušetříte.

moznosti-plateb-ikona

Rozšířené možnosti plateb

Platební terminál Dotypay umožní zákazníkům platit platební kartou, elektronickými stravenkami, benefitními kartami nebo třeba hodinkami.

bezpecnost-ikona

Vyšší bezpečnost

Platební terminál Dotypay je z bezpečnostního hlediska skvělým parťákem, zamezí totiž zdlouhavé manipulaci s hotovostí a zkrátí přímý kontakt personálu se zákazníkem.

Komentáře

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Odeslat